Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güzel Seinen Hatun

Bir insan savcı kadar zevksiz olmasın. Bir tane güzel seinen kadın karakter bulamamış. :(
Dedim sana öner birkaç tane diye, Aiki falan önerdin. :( Hem kolay kolay beğenmem ben. Bu ankettekilerden güzel fazla karakter bulamazsınız. Vol : 2 açarım ileriki günlerde tavsiye edeceğiniz hatun varsa iletin o konuya alayım. :cool:

Roronoa Zoro

Dedim sana öner birkaç tane diye, Aiki falan önerdin. :( Hem kolay kolay beğenmem ben. Bu ankettekilerden güzel fazla karakter bulamazsınız. Vol : 2 açarım ileriki günlerde tavsiye edeceğiniz hatun varsa iletin o konuya alayım. :cool:
Slan deyince lagaluga ediyorsun ama :(

Roronoa Zoro

Teknik yetersizlik var onunla ilgili. Senin mangakan hatunun portresinden ziyade memesine odaklanmasaydı ben n'apim. :( Gelecek ankete Casca'yı alırım, seveni varsa Farnese de alabilirim, talebe göre biraz. :(
Allah Allah ya, kadın günahlardan şehveti simgeliyor. Ona göre de işliyor herif.
Koy işte Slan'i konunun hakkı verilsin.

Casca aklına şimdimi geldi :artiz:
Yok, seveni yok diye koymadım, sorduklarımdan hiç kimse güzel bulmuyordu. :S

Allah Allah ya, kadın günahlardan şehveti simgeliyor. Ona göre de işliyor herif.
Koy işte Slan'i konunun hakkı verilsin.
Yüz portresi yok, millet memeye bakıp mı oy verecek. En az 7 tane yüz resmi lazım ankete koymam için. :( Tüm beden çizimi olan ama yüz portresi olmayan hatunları almıyorum ankete. Onlar için başka çalışma yaparız. :(

Roronoa Zoro

Yok, seveni yok diye koymadım, sorduklarımdan hiç kimse güzel bulmuyordu. :S

Yüz portresi yok, millet memeye bakıp mı oy verecek. En az 7 tane yüz resmi lazım ankete koymam için. :( Tüm beden çizimi olan ama yüz portresi olmayan hatunları almıyorum ankete. Onlar için başka çalışma yaparız. :(
Kadın dünyaya teşrif ederken şöyle geliyor:
Serideki yapısı bu, bu yüzden ankete koymayacak mısın? Ne saçmalık.
Ayrıca al, bi' bakışta bulduğum tam 14 tane:
Dikkat edersen cinsel içerik 0.
İllaki Fatih Terim gibi poz mu vermesi lazım?
Edit: Hele ki 12 ve 14'deki gereksizleri koyduktan sonra.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık