Üye silindi 1004
Benim slashim güçsüz memnuniyetsizliği bakışı...Atan kişilerin yüz ifadelerine bakalım;
![]()
![]()
![]()
Tabi Rogerın attıktan önceki ifadesi bu ne yazık ki. Çünkü hemen sonra Wbye vurup sırıtıyor. Onu koymak anlamsız olurdu.
Benim slashim güçsüz memnuniyetsizliği bakışı...Atan kişilerin yüz ifadelerine bakalım;
![]()
![]()
![]()
Tabi Rogerın attıktan önceki ifadesi bu ne yazık ki. Çünkü hemen sonra Wbye vurup sırıtıyor. Onu koymak anlamsız olurdu.
Aksiyonu başarısız olan bir tek Mihawk zaten.Benim slashim güçsüz memnuniyetsizliği bakışı...
Mihawk şimdi 2 tane yonkou yu alamaz diyorsun yani.Hiç yakıştıramadım.Koskoca Mihawk.Zoro bir yonkou ediyorsa bırakta hocası 2 yonkou alsın.Tek Tanrısal Nefret’le Mihawk’ın slashini hiç ederdi Roger. WB dalgasını geçip bırakıyor, Jozu geleceği için gülmüyor. Mihawk’ın cinsel organıyla dalga geçermiş gibi gülüyor Beyazsakal. Adam yerine koymuyor Mihawk’ı... Mihawk’ın ağababası Shanks’i adam yerine koymayan Beyazsakal, Mihawk’ın slashini sabahtan kahvaltısında yer.

Zoro hangi rüyada Yonkou ediyor yahu? Zoro kim Yonkou etmek kim? Kaptanı bile tek başına Yonkou indiremiyor. Mihawk, Amiral’e denkse öpsün başına koysun. Ama sanmıyorum.Mihawk şimdi 2 tane yonkou yu alamaz diyorsun yani.Hiç yakıştıramadım.Koskoca Mihawk.Zoro bir yonkou ediyorsa bırakta hocası 2 yonkou alsın.![]()
Edit:Tüm yazılanlar troll içeriği bulundurmaktadır.Mihawk denilen eleman sağ kol alsın o bile yeter : )Zoro hangi rüyada Yonkou ediyor yahu? Zoro kim Yonkou etmek kim? Kaptanı bile tek başına Yonkou indiremiyor. Mihawk, Amiral’e denkse öpsün başına koysun. Ama sanmıyorum.
Fark ettim ama senin trolle gerçekmiş gibi gönül veren insan çok.Edit:Tüm yazılanlar troll içeriği bulundurmaktadır.Mihawk denilen eleman sağ kol alsın o bile yeter : )

Nereden nereyi kestiğini biliyorsun değil mi ? Adam mf adasını boydan boya kesti.Benim slashim güçsüz memnuniyetsizliği bakışı...
Evet ya bir tek Mihowk başarısız, Bigmom bütün tayfayı katletti o sleşleAksiyonu başarısız olan bir tek Mihawk zaten.

Mihawk’la Roger birbirlerine aynı anda en güçlü slashlerini atsa, Zoro’nun Luffy’nin hayalini çalması gerekir.Roger şekilli şüküllü saldırılar yapsın.