Üye silindi 1004
Oden’en kadar dayanabileceğini bile sanmıyorum Mihawk’ın.. Oden bi saliselik direnç göstermişti.Roger Oden'e yaptığı muameleyi Mihawk'a yapar.
Oden’en kadar dayanabileceğini bile sanmıyorum Mihawk’ın.. Oden bi saliselik direnç göstermişti.Roger Oden'e yaptığı muameleyi Mihawk'a yapar.
Oden fiziksel güç olarak Mihawk'tan geri değilse ben şaşırmam o bile dayanamayıp uçtu Roger ileri seviye hakili yolluyor bide bu saldırıyı.Bloklasan bile hasar yiyeceksin aynı Oden gibi.Oden’en kadar dayanabileceğini bile sanmıyorum Mihawk’ın.. Oden bi saliselik direnç göstermişti.
Gelişine vuruyor umursamazca Mihawk gibi odaklanma da yok. Çat diye kolunu savuruyor sadece. Öfkelenip savursa Oden’den geriye sadece ayakları kalacak.Oden fiziksel güç olarak Mihawk'tan geri değilse ben şaşırmam o bile dayanamayıp uçtu Roger ileri seviye hakili yolluyor bide bu saldırıyı.Bloklasan bile hasar yiyeceksin aynı Oden gibi.
Dünya’nın en güçlü slashinin ederi YC3 mü? Dof iki hafta haki çalışsa o bile çöp ederdi o slashi.Dünyanın en güçlü slashi denmedi mi Mf'da niye açtınız bu konuyu ? Siz Mihawk'ın itibarına gölge mi düşürmek istiyorsunuz...
Hayır hepsinin ederi elmas.Elmastan öte bir köy yok.Dünya’nın en güçlü slashinin ederi YC3 mü? Dof iki hafta haki çalışsa o bile çöp ederdi o slashi.