Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Menzilli Saldırı

Uzaktan en güçlü saldırı ?

• Kullanılan toplam oy
    119
Enel ve Im’in ada yok ettiği saldırılar, en güçlü menzilli saldırılardır. Biri meyveyle yapıyor saldırıyı, diğeri belirsiz. Bence Im’in yaptığı saldırı, antik silah kaynaklı olduğu için çok daha güçlü çıkacaktır. Im’in yaptığı saldırının ismi belirsiz olduğundan oyumu Enel’in saldırısından yana kullandım.

Diğer mecralardaki anketleri bilemem, bakmıyorum ama Zirve Garp vs. Zirve Shanks'ı Garp kazanmıştı mesela. Figarland vs. Maymun konusunda da Garp'ın tarafı ezici şekilde öndeydi. En yakışıklı karakteri anketini de Shanks kazanamadı. Shanks fanlarına yapılan stereotipleştirmeyi kabul etmeyeceğiz!
usta monkey&figarland dostluğu felan diyorduk bi dışarı çıkalım dedik böyle bi konuşma gördük yakışmadı :(
biz wb nası garlingden fazla oy alır diye yakınıyorduk oysa...

usta monkey&figarland dostluğu felan diyorduk bi dışarı çıkalım dedik böyle bi konuşma gördük yakışmadı :(
biz wb nası garlingden fazla oy alır diye yakınıyorduk oysa...
Usta Garp'ı ankete eklesinler dedim senin adamların üzerime saldırdı. Benimki meşru müdafaa. Monkey ve Figarland dostluğu tam gaz devam ediyor. O ikiliye dikkat et ama çok tehlikeliler.

Usta Garp'ı ankete eklesinler dedim senin adamların üzerime saldırdı. Benimki meşru müdafaa. Monkey ve Figarland dostluğu tam gaz devam ediyor. O ikiliye dikkat et ama çok tehlikeliler.
garp lobisi dostluk lobisidir emir komuta zinciri yoktur ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş monkeyXfigarland dostluğunun temelini sarsmaya yetmez bu ;)

Galaxy impact'ın şok dalgasını yiyip bayılmayan bir sürü çöp asker vardı. Doğrudan surata vursa yamultur ama uzak mesafe saldırısı olarak iyi değildi.
şok dalgasının içinde olmayanlar bayılmadı genel olarak şok dalgasının içinde olan kısmın alan tahribatı çok şiddetli yoksa alan tahribatı=a.p alınınca anlaşılıyor saldırının şiddeti ama yakından vursa daha fazla hasar vereceğine katılıyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık