Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Menzilli Saldırı

Uzaktan en güçlü saldırı ?

• Kullanılan toplam oy
    119
Şimdi yeniden fark ettim.Amiraller gerçekten canavar bir güce sahip.Saldırılara baksana.Dev bir orduyu bile dakikalar içinde yok edecek saldırılara sahipler ama bu canavarlik seviyesinde olmalarina rağmen,Yonkoular hala bu kadar güçlü ve etkili bir saldırı gösteremedi.
Nami Aokiji'nin 2 adayı buzla bağlamasına şahit oldu. Kizaru'nun shabondy'deki devasa ağacı lazerle indirmesini de gördü. Big mom için "1 insan nasıl bu kadar güce sahip olur" diyordu:

Çok geniş bi alanı kontrol edebildiği belli. Güçlerini yıkım için kullansa çok etkileyici şeyler yapardı bu kadın ama dövüşte pek işe yarayacak şeyler değil bunlar.

Şuana kadar bajrang gun'dan sonraki en güçlü saldırı da flaming bagua'dır. Uzak mesafe sayılmamış galiba.

Son düzenleme:
Ölmesi değil, kanatlı adamlara bile bir cacık olmamıştı. Milyon voltları söyleyince güzel duruyor ama volkanik vuruş etkisi göstermiyor. Akainu dokunduğunu deşiyor. Kuzan dondurduğunu kırıyor.
Kendi arcı içinde değerlendir. Vurduğunu tekliyordu ya da felç ediyordu. O arc'ta kurduğu yenilmezlik hissi felan çok az yerde hissettik.

Kendi arcı içinde değerlendir. Vurduğunu tekliyordu ya da felç ediyordu. O arc'ta kurduğu yenilmezlik hissi felan çok az yerde hissettik.
Meyvenin saf gücüne bakıyorum ve karşısındaki kişilerin gücüne bakıyorum zaten kor seviyesi birini tekleyecek bir yıkıcılığa sahip değil meyve. Magma meyvesi ile kor falan bırakmazsın içinden geçersin.

Meyvenin saf gücüne bakıyorum ve karşısındaki kişilerin gücüne bakıyorum zaten kor seviyesi birini tekleyecek bir yıkıcılığa sahip değil meyve. Magma meyvesi ile kor falan bırakmazsın içinden geçersin.
O meyve sağ kolları bile tekleyecek güçte. Arc bazında değerlendirmen gerekiyor. Crocodile'ın ödülü 1.9 Milyar. Enel Crocodile'dan çok daha güçlü profil çizdi.

Şimdi yeniden fark ettim.Amiraller gerçekten canavar bir güce sahip.Saldırılara baksana.Dev bir orduyu bile dakikalar içinde yok edecek saldırılara sahipler ama bu canavarlik seviyesinde olmalarina rağmen,Yonkoular hala bu kadar güçlü ve etkili bir saldırı gösteremedi.
Doğru. Örneğin Kizaru tek tekmede Tüm Kek Şatosunu yok edebilir.

enelin meyvesi , hakisiz enel değil amiralde olsaydı bu listeyi yok ederdi .

npc öldürememe muhabbetide saçma çünkü oda öldürmeyince öldürmüyor, örn: kaidoda tamayı öldüremedi nefesi ile.

Kaido ve Linlin'in birlikte yaptığı saldırı şuana kadar gördüğümüz en güçlü saldırı.
Elbaf devleri bu saldırının benzerini yapıp bu saldırının ancak kana bulanmış yılanı delemeyeceğini söylemişlerdi. Devler için bu söylem abartı olabilir ama Kaido ve Linlin'in yaptığı saldırıyı duvar resmindeki antik yılan tanrı dışında durdurabilecek biri çıkmayabilir.

Listedeki saldırılar içinde en ölümcül olanı Mihawk'un kesişi. Diğerleri çok alan hasarı odaklı saldırılar, bu onlara göre çok daha konsantre.

Örneğin Akainu WB'den yüzünün yarısını alırken, Curiel'i öldüremedi. Demek ki olay yalnızca magmada değil, yakın menzilli saldırıları muhtemelen hakiyle birlikte güçleniyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık