Seride kaç kişinin öldüğünü gördük bu bir kıstas değil.Enel abartılıyor, Luffy lastik diye hasar veremedi ama diğer çer çöpe de bir şey olmadı.
Seride kaç kişinin öldüğünü gördük bu bir kıstas değil.Enel abartılıyor, Luffy lastik diye hasar veremedi ama diğer çer çöpe de bir şey olmadı.
Ölmesi değil, kanatlı adamlara bile bir cacık olmamıştı. Milyon voltları söyleyince güzel duruyor ama volkanik vuruş etkisi göstermiyor. Akainu dokunduğunu deşiyor. Kuzan dondurduğunu kırıyor.Seride kaç kişinin öldüğünü gördük bu bir kıstas değil.
Nami Aokiji'nin 2 adayı buzla bağlamasına şahit oldu. Kizaru'nun shabondy'deki devasa ağacı lazerle indirmesini de gördü. Big mom için "1 insan nasıl bu kadar güce sahip olur" diyordu:Şimdi yeniden fark ettim.Amiraller gerçekten canavar bir güce sahip.Saldırılara baksana.Dev bir orduyu bile dakikalar içinde yok edecek saldırılara sahipler ama bu canavarlik seviyesinde olmalarina rağmen,Yonkoular hala bu kadar güçlü ve etkili bir saldırı gösteremedi.
Kendi arcı içinde değerlendir. Vurduğunu tekliyordu ya da felç ediyordu. O arc'ta kurduğu yenilmezlik hissi felan çok az yerde hissettik.Ölmesi değil, kanatlı adamlara bile bir cacık olmamıştı. Milyon voltları söyleyince güzel duruyor ama volkanik vuruş etkisi göstermiyor. Akainu dokunduğunu deşiyor. Kuzan dondurduğunu kırıyor.
Meyvenin saf gücüne bakıyorum ve karşısındaki kişilerin gücüne bakıyorum zaten kor seviyesi birini tekleyecek bir yıkıcılığa sahip değil meyve. Magma meyvesi ile kor falan bırakmazsın içinden geçersin.Kendi arcı içinde değerlendir. Vurduğunu tekliyordu ya da felç ediyordu. O arc'ta kurduğu yenilmezlik hissi felan çok az yerde hissettik.
O meyve sağ kolları bile tekleyecek güçte. Arc bazında değerlendirmen gerekiyor. Crocodile'ın ödülü 1.9 Milyar. Enel Crocodile'dan çok daha güçlü profil çizdi.Meyvenin saf gücüne bakıyorum ve karşısındaki kişilerin gücüne bakıyorum zaten kor seviyesi birini tekleyecek bir yıkıcılığa sahip değil meyve. Magma meyvesi ile kor falan bırakmazsın içinden geçersin.
Doğru. Örneğin Kizaru tek tekmede Tüm Kek Şatosunu yok edebilir.Şimdi yeniden fark ettim.Amiraller gerçekten canavar bir güce sahip.Saldırılara baksana.Dev bir orduyu bile dakikalar içinde yok edecek saldırılara sahipler ama bu canavarlik seviyesinde olmalarina rağmen,Yonkoular hala bu kadar güçlü ve etkili bir saldırı gösteremedi.