Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Menzilli Saldırı

Uzaktan en güçlü saldırı ?

• Kullanılan toplam oy
    119
bence genel olarak şok dalgası içeren saldırılar uzak menzilli daha etkili oluyor.
kaıdo bm ortak saldırı
galaxsy saldırıları
kamusari
sengoku shockwawe
sengoku shockwawe ile eşleşebildiği için guragura no mi karasakal
en hasar verici saldırı yakın menzillide olsa akainunun wb ye saldırısı zaten bu saldırıdan sonra wb'yi bıraksak 1 saate ölürdü adam direk rakibi öldüren bi saldırı bu hızlı karakterler genelde kaçabiliyor ama birazdaha hantal karakterler için büyük sorun.

listede 2-3 bina boyutunda ursus shockun olup koca kafatasını ikiye ayıran galaxs dıvıde ve kasabayı yokeden galaxsy ımpactın olmaması saçma sanki :)

Asıl Shanks kazanıyor her anketi.
Shanks'a anket konusunda ne açılırsa açılsın Shanks kazanıyor, istediğin sosyal medya uygulamasında anket aç. Eğer ankette Shanks varsa en çok oy alan karakter hep o. :D
Diğer mecralardaki anketleri bilemem, bakmıyorum ama Zirve Garp vs. Zirve Shanks'ı Garp kazanmıştı mesela. Figarland vs. Maymun konusunda da Garp'ın tarafı ezici şekilde öndeydi. En yakışıklı karakteri anketini de Shanks kazanamadı. Shanks fanlarına yapılan stereotipleştirmeyi kabul etmeyeceğiz!

Diğer mecralardaki anketleri bilemem, bakmıyorum ama Zirve Garp vs. Zirve Shanks'ı Garp kazanmıştı mesela. Figarland vs. Maymun konusunda da Garp'ın tarafı ezici şekilde öndeydi. En yakışıklı karakteri anketini de Shanks kazanamadı. Shanks fanlarına yapılan stereotipleştirmeyi kabul etmeyeceğiz!
Başkalarını bilmemde en yakışıklı anketindeki oylarımdan biri Shanks'ta benim. Neden Monkey camiasına böyle bir serzeniş yaptın usta. Figarland ile Monkey camiası müttefik değil miydi? :D @Arthur Pendragon

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık