Bana göre birinden güçlü olan adam, güçlü olduğu adamın adını duyduğunda şeker, tansiyon, kalp ritim bozukluğu gibi semptomlar gösterip yine güçlü olduğu kişiyi yenebilmek için 5 sene güçlenmeyi bekleyip onu en açık verdiği anda yenmeyi beklemez.
Kaldı ki Luffy'nin arkasında gördüğü kişilerin çoğu da kendisinden güçlü kişiler olduğu düşünülürse Oden'in de kendisinden güçlü olduğunu düşünmek için elimizde güzel bir destek noktası var diyebiliriz.
Yine yanlış.
Kaido Odenin yarasını anıyor doğru, Shanks da BBnin yarasını anıyor, hem de andığı sırada BB daha Yami meyvesini yeni yemiş kendinden güçsüz BB
yine WB Shanksla konuştuğunda Rogeri anıp yarasını tutuyor, hoş Rogerin o yarayı açtığı gosterilmedi ama o yaptı desen bile WB daha güçlü, en kotu eşitler
Diğer taraftan Kaidonun guclenmeyi beklediği falan yok, Oden bariyeri asamiyor sonra Kaido gelince Kaidoyla kapismaya başlıyor, Oden güçlü olsa Kaido da zayıf olsa Oden orda yenerdi zaten, ama kendisi zayıf olduğu için Oroçinin tehdidine boyun egiyor
Açık verdigi anda yenmeyi beklemek diye de bir şey yok, mesajda anlattım zaten, Kaido diğerlerine saldırırken Öden Kaidoya saldırıyor, o zaman Öden de Kaidonun açığıni aradi sana kalırsa ona rağmen yenememis
Bana kalırsa Luffynin arkasindakilerin hiçbiri Kaidodan güçlü değildi, Kaido da böyle diyor, beni kimse yenemez deyip JB bekliyor, onun nasıl yendiğini de gördük, E.Oda da diyor karada denizde havada en güçlü varlık diyor, Roger dahil kimse böyle tanıtılması, üstün ırk, üstün meyve, üstün haki hepsi var adamda, üstüne uyanış çizmedi mangaka