Yine kendi kendinize yazıp yazıp birşeyler eğleniyorsunuz. :SObjektifliği suç sanıyor usta. @Millennium Wizard 'a yine eksi yazdı.
Forumda objektif olacak son kişilerdensin.Ben objektif biriyim.![]()

Yine kendi kendinize yazıp yazıp birşeyler eğleniyorsunuz. :SObjektifliği suç sanıyor usta. @Millennium Wizard 'a yine eksi yazdı.
Forumda objektif olacak son kişilerdensin.Ben objektif biriyim.![]()
Luffy dışında kimseye tek atamadı Kaido. Hele Zoro ve Law'a teki hiç atmadı.Kaidou, bunun yaptığını 100 bölüm boyunca yaptı, bunun bir bölümde yaptığı kadar konuşulmadı. Eleman sadece Kid’e tek atıyor. Kaidou, Kid gibi kaç adama tek attı bir ark içerisinde. Her ikisi de Yonko neticede, ben farklı bir sonuç beklemiyordum. Herkes de Kid’in yenileceğinin farkındaydı, tayfası dahil. İmparatorların şakası yok.
Herkesi kevgire çevirmedi mi kardeşim bu adam? Luffy’e geçirdiği ilk atağı alıp da ayakta kalan kaç çar vardı o arkta? Ejder moduna geçip ateş püskürtmesini de mi saldırıdan sayıyoruz? Kaidou’nun Kutsal Yıldırımı ne ise, Shanks’ın Kamusari’si de o. Elbette Shanks’ın da saldırıp da tek atamayacağı saldırıları vardır. İttifağına bir şey olmasın diye gayet güçlü bir atak yapıyor da Kid’e engel oluyor orada. Tıpkı Luffy’e Kutsal Yıldırım saldırısı yapıp tek atan Kaidou gibi.Luffy dışında kimseye tek atamadı Kaido. Hele Zoro ve Law'a teki hiç atmadı.
Zoro ve Law tek yemedi. Law sonra Big Mom'la dövüştü, Zoro ise hakai yemesine rağmen bilinci yerindeydi Kaido'nun vuruşuna rağmen. Kin'emon kral hakili vuruşu kafasına yemesine rağmen tek yemedi. Herkesi kevgire çevirememiş yani.Herkesi kevgire çevirmedi mi kardeşim bu adam? Luffy’e geçirdiği ilk atağı alıp da ayakta kalan kaç çar vardı o arkta? Ejder moduna geçip ateş püskürtmesini de mi saldırıdan sayıyoruz? Kaidou’nun Kutsal Yıldırımı ne ise, Shanks’ın Kamusari’si de o. Elbette Shanks’ın da saldırıp da tek atamayacağı saldırıları vardır. İttifağına bir şey olmasın diye gayet güçlü bir atak yapıyor da Kid’e engel oluyor orada. Tıpkı Luffy’e Kutsal Yıldırım saldırısı yapıp tek atan Kaidou gibi.
Adamlar o an iptal oldu, çareyi kaçmakta buldular. Bilinci yerinde olması bir şey ifade etmez, eleman kemiksiz dolaşıyordu? Uyudu, ilaç aldı, kendine geldi. Oda’nın sıçmaları serisine eklemeler işte, normalde on kere ölmesi gerekir bir karakter, bu gibi durumlarda. Kinemon muhabbetine girmiyorum bile, op tarihinin en büyük sıçışı bu olaydı herhalde. Eleman bir de osura sıça konuşuyordu, Oda herhalde o sahneyle “ bakın ben de böyle osurup sıçıp batırıyorum seriyi” mesajı vermek istedi. Bu ve bunun gibi sahneleri referans kabul edip, argüman diye öne sürmek de ilginçmiş. Wb gömmek isteyen elemanların çıkıp “aga wbyi sıradan denizciler deldi yea” demesine benziyor bu argümanlar.Zoro ve Law tek yemedi. Law sonra Big Mom'la dövüştü, Zoro ise hakai yemesine rağmen bilinci yerindeydi Kaido'nun vuruşuna rağmen. Kin'emon kral hakili vuruşu kafasına yemesine rağmen tek yemedi. Herkesi kevgire çevirememiş yani.
Göğsü delikti bir de bu adamın. Ölürüm diye tekkai bile basmadı Adam üstüne ödüllük foto çekti bu kadar şeyden sonra. İşte o an vardı ntv'de. Öyle bir foto çekti.@artyomdh Büyük ajan Guernica reisi unutmuşum. Kaido öldürmek için tüm gücüyle vurdu. Ölmeyi bırak, Nika'nın fotoğrafını bile çekti.
Hala doğru yorumlamıyorsun olayları. O an iptal olmadılar. Zoro zaten son enerjisiyle saldırmıştı, Law ise Luffy'e inandığı için Big Mom'ın peşinden gitti. Kaido'nun saldırısından bağımsız bunlar.Adamlar o an iptal oldu, çareyi kaçmakta buldular. Bilinci yerinde olması bir şey ifade etmez, eleman kemiksiz dolaşıyordu? Uyudu, ilaç aldı, kendine geldi. Oda’nın sıçmaları serisine eklemeler işte, normalde on kere ölmesi gerekir bir karakter, bu gibi durumlarda. Kinemon muhabbetine girmiyorum bile, op tarihinin en büyük sıçışı bu olaydı herhalde. Eleman bir de osura sıça konuşuyordu, Oda herhalde o sahneyle “ bakın ben de böyle osurup sıçıp batırıyorum seriyi” mesajı vermek istedi. Bu ve bunun gibi sahneleri referans kabul edip, argüman diye öne sürmek de ilginçmiş. Wb gömmek isteyen elemanların çıkıp “aga wbyi sıradan denizciler deldi yea” demesine benziyor bu argümanlar.