İlk defa suç üstü yaptın@Montana Usta ss aldım @II. Invictus Kaido’ya oy atmış. Aranan hain bulundu şans eseri gördüm.Shanks fanıydı sözde… ortamlarda Kaido’ya oy atarım kim bilecek demiş.
İlk defa suç üstü yaptın@Montana Usta ss aldım @II. Invictus Kaido’ya oy atmış. Aranan hain bulundu şans eseri gördüm.Shanks fanıydı sözde… ortamlarda Kaido’ya oy atarım kim bilecek demiş.
Hakkımı yiyorsun usta çok baskın düzenledim ona zaten açıklamadığım belge kalmadı normalde siyasi kariyeri çoktan biterdi ama burası Türkiye işteİlk defa suç üstü yaptın
Nika'yi yener. Luffy'i yenemez.Bugün karşılaşsalar 1 vs 1 de Kaido yine yener Nikayi Gelmiş geçmiş gelecek ve henüz tanimlanmayan başka zaman zarflarinda en guclu her daim Kaido kalacak
Luffy’nin ulaşabileceği zirve seviye Sağ Kol üstü Amiral altıydı. O da öldü. Artık Nika var. Luffy diye karakteri unutun artık.Nika'yi yener. Luffy'i yenemez.
Ben objektif biriyim.@Montana Usta ss aldım @II. Invictus Kaido’ya oy atmış. Aranan hain bulundu şans eseri gördüm.Shanks fanıydı sözde… ortamlarda Kaido’ya oy atarım kim bilecek demiş.
Luffy meyvesiz de KK olacak güce ulaşırdı güzel kardeşim. 19 değil 25 yaşında çizerdi bitti gitti. Yok zirvesi sağ kol yok öldü yaşasın Nika vs bitmedi boktan muhabbetler şu forumdaLuffy’nin ulaşabileceği zirve seviye Sağ Kol üstü Amidal altıydı. O da öldü. Artık Nika var. Luffy diye karakteri unutun artık.
Nika'yi yener. Luffy'i yenemez.
Objektifliği suç sanıyor usta. @Millennium Wizard 'a yine eksi yazdı.Ben objektif biriyim.
Bi de beni aramış kime oy verdim diye...Objektifliği suç sanıyor usta. @Millennium Wizard 'a yine eksi yazdı.