Rocks'a o seviyede katılmamış. 2 sene sonra katılıyor. İlk ödül için 70 milyon çok yüksek, hele hele 13 yaşında biri için.Bu arada ben mi yanlış gördüm kaidounun ödülü 70m mi? Rocksa bu seviyede katilmissa zaten garp bunu sakız gibi çiğnemiştir
Rocks'a o seviyede katılmamış. 2 sene sonra katılıyor. İlk ödül için 70 milyon çok yüksek, hele hele 13 yaşında biri için.Bu arada ben mi yanlış gördüm kaidounun ödülü 70m mi? Rocksa bu seviyede katilmissa zaten garp bunu sakız gibi çiğnemiştir
O sırada Karasakal:Rocks'a o seviyede katılmamış. 2 sene sonra katılıyor. İlk ödül için 70 milyon çok yüksek, hele hele 13 yaşında biri için.
Fan sayısı fazla ne yapak usta. Yorumlarda görüyoruz insanların nasıl düşündüğünü@Tiksav Lee hani bu vivre card diye anlatıyorsun ballandıra ballandıra kimsede etkisi yok? Güya en güçsüz Shanks ama en çok oyu almış.
Vivre Card'da Yaşlı Beyazsakal için "strongest yonko" denilmişti. Ona ne diyorsun?Fan sayısı fazla ne yapak usta. Yorumlarda görüyoruz insanların nasıl düşündüğünü
Bilgiyi at ona göre yorum yapalım. Yaşlı halinin en güçlü olması çok şaşıracağım bir şey değil. Hasta haliyse kasıt hikaye o işVivre Card'da Yaşlı Beyazsakal için "strongest yonko" denilmişti. Ona ne diyorsun?
Yaşlı halidir. Yinede hasta hali kendisinden çok şey götürmez.Bilgiyi at ona göre yorum yapalım. Yaşlı halinin en güçlü olması çok şaşıracağım bir şey değil. Hasta haliyse kasıt hikaye o iş
E yani saçma bir bilgi değil o zaman. Prime wb zaten evrenin en kudretli adamıYaşlı halidir. Yinede hasta hali kendisinden çok şey götürmez.