Kızıl saçlarımın rüzgarla dans edişi sadece 200 oy eder. Sana Kral haki v1 atıyorumBu Shanks balonu neden 200 oy almış? Gelecekte Luffy'nin düşmanı olabileceği için Teach dedim. Teach beklentiyi karşılamazsa Kaido.
Kızıl saçlarımın rüzgarla dans edişi sadece 200 oy eder. Sana Kral haki v1 atıyorumBu Shanks balonu neden 200 oy almış? Gelecekte Luffy'nin düşmanı olabileceği için Teach dedim. Teach beklentiyi karşılamazsa Kaido.
Şu zamandan sonra herhangi bir amiralin güçlenme durumunu söylemek çok saçma.Geçen birisi de Kizaru ya 2 yıl önce amiral şuan yonko demişti.Arkadaşlar adamlar yeni çocuk değil 50 civarı yaşı var hepsinin görmedikleri şey kalmamıştır nasıl seviye atlayacaklar.Ne Luffy gibi ana karakterler ne de yaşları küçük.Meyve uyandırma durumu olmazsa hiçbir şey kazanamazlar.Roger 52 ya da 53 yaşında ölmüştü o zaman 10 yıl daha yaşasa 3 amirali tek başına alacak seviyede mi olacaktı?Görünen Akainu yarısı etmez diyorum. İleride büyük ihtimal güçlenip gelecek. O zaman yarısı etmez diye bir şey diyemem zaten. Güncel hali için dedim yani.
Teachten sonraya Shanks yazıldımı tamamdır. Tabi işin bencesi bu. Bence Kaido ve Mom'un devri artık bitti. Haki masterlığını, varsa kalan üst seviyeleri benden göreceğiz .Karasakalı söylemeye gerek yok en güçlü olacaktır zaten. Roger seviyesine çıkacaktır diye düşünüyorum, belki de aşar. Tabiki bu benim fikrim Şu an için ise Kaido en güçlü deseler gıkımız çıkamaz. Adam dayak arsızı çıktı, görülen her güç nerdeyse var. Ünvanın hakkını verdi.Şu an en güçlü odur . Ama yenildikten sonra işler değişecek.Seri Sonu Teach > Kaido > Linlin > Shanks
Görünen bu şekilde. Shanks gücünü saklamış olabilir ama öyle bir ihtimal de var. Shanks'i minimum yapan söz bir karakterden çıkıyor.Seri Sonu Teach > Kaido > Linlin > Shanks
Sen doğru yolda, mübarek bir insana benziyorsunTiiç ve Şanks > Linlin ve Kaido
Zaten balıkla görülmemiş bir davam var. Sende balık balık meyvesi yemişsin. Hıncımı senden almayayım KaidoShanks önce kolunu balığa kaybetmesinde sonra bakarız en güçlü yonko mu değil mi