Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Görünen Akainu yarısı etmez diyorum. İleride büyük ihtimal güçlenip gelecek. O zaman yarısı etmez diye bir şey diyemem zaten. Güncel hali için dedim yani.
Şu zamandan sonra herhangi bir amiralin güçlenme durumunu söylemek çok saçma.Geçen birisi de Kizaru ya 2 yıl önce amiral şuan yonko demişti.Arkadaşlar adamlar yeni çocuk değil 50 civarı yaşı var hepsinin görmedikleri şey kalmamıştır nasıl seviye atlayacaklar.Ne Luffy gibi ana karakterler ne de yaşları küçük.Meyve uyandırma durumu olmazsa hiçbir şey kazanamazlar.Roger 52 ya da 53 yaşında ölmüştü o zaman 10 yıl daha yaşasa 3 amirali tek başına alacak seviyede mi olacaktı?
 
Seri Sonu Teach > Kaido > Linlin > Shanks
Teachten sonraya Shanks yazıldımı tamamdır. Tabi işin bencesi bu. Bence Kaido ve Mom'un devri artık bitti. Haki masterlığını, varsa kalan üst seviyeleri benden göreceğiz .Karasakalı söylemeye gerek yok en güçlü olacaktır zaten. Roger seviyesine çıkacaktır diye düşünüyorum, belki de aşar. Tabiki bu benim fikrim :sapkali:Şu an için ise Kaido en güçlü deseler gıkımız çıkamaz. Adam dayak arsızı çıktı, görülen her güç nerdeyse var. Ünvanın hakkını verdi.Şu an en güçlü odur . Ama yenildikten sonra işler değişecek.:ehe:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık