Bir şey olmadı çünkü Shanks'in kılıcı da 12lik. Karartma özellikle kılıç ustalığıyla olsa bile gelişmiş silahlanma hakileri olmadan karartılabiliceğini sanmıyorum.Gözlem olabilir muhtemel. 12 lik kılıç fark etmiyor bisento da 12 den şanks ın kılıcına bir şey olmadı. Kararma doğrudan ''kılıç ustalığı'' mevzusu aksi olsa roger ın acesi wb nin bisentosundan haki akması gerekirdi hele ki bisento nereden baksak 45 yıldır onda. H.haki bence yok. Neden zoro ya eğitim vermemiş. Ya özellikle h.haki konusunda nasıl eğitim vereceğini bilmiyor, ya zoro beceremedi kullanmayı. Aksi mevzu çıkmıyor. Enma nın yaptığını mihawk yapamıyor olamaz değil mi ? Sonuçta b.haki öğretti. Velasıl kelam h.haki ve b.haki de geride. Savaşacak düzeyde midir ? Eskiden evet. Şuan ki h.haki tekniği ile bakarsak hayır, onsuz bakarsak evet.
Ben mihawkı severim de şanks la bir maalesef göremem .Değiller. Aksi çıkana kadar bende böyle...
Mihawk'ta kral haki çıkmama gibi bir olasılık yok. Neden Rayleigh Luffy'e kral haki eğitimi vermedi o zaman? Seriye sonradan eklenmiş bir şey silahlanma kral hakisi. Ki Zoro şimdiden yapabiliyorsa bunu geçeceği adamda olmama olasılığı yok.
Ben de bir görmüyorum zaten Mihawk daha güçlü.