Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Gözlem olabilir muhtemel. 12 lik kılıç fark etmiyor bisento da 12 den şanks ın kılıcına bir şey olmadı. Kararma doğrudan ''kılıç ustalığı'' mevzusu aksi olsa roger ın acesi wb nin bisentosundan haki akması gerekirdi hele ki bisento nereden baksak 45 yıldır onda. H.haki bence yok. Neden zoro ya eğitim vermemiş. Ya özellikle h.haki konusunda nasıl eğitim vereceğini bilmiyor, ya zoro beceremedi kullanmayı. Aksi mevzu çıkmıyor. Enma nın yaptığını mihawk yapamıyor olamaz değil mi ? Sonuçta b.haki öğretti. Velasıl kelam h.haki ve b.haki de geride. Savaşacak düzeyde midir ? Eskiden evet. Şuan ki h.haki tekniği ile bakarsak hayır, onsuz bakarsak evet.

Ben mihawkı severim de şanks la bir maalesef göremem .Değiller. Aksi çıkana kadar bende böyle...
Bir şey olmadı çünkü Shanks'in kılıcı da 12lik. Karartma özellikle kılıç ustalığıyla olsa bile gelişmiş silahlanma hakileri olmadan karartılabiliceğini sanmıyorum.

Mihawk'ta kral haki çıkmama gibi bir olasılık yok. Neden Rayleigh Luffy'e kral haki eğitimi vermedi o zaman? Seriye sonradan eklenmiş bir şey silahlanma kral hakisi. Ki Zoro şimdiden yapabiliyorsa bunu geçeceği adamda olmama olasılığı yok.

Ben de bir görmüyorum zaten Mihawk daha güçlü.
 
Reyleigh luffy’e içten patlatma hakisini öğretmemiş. Hatta gösterdiği duvar hakisini bile öğretmemiş. Luffy 2-3 kere gördüğü hatıralarından kendi kendine öğrenmeye çalışıyordu. Hatta ilerde saldırılara H haki koyabileceğini de söylememiş. Öğretsin demiyorum bak söylememiş bile. Çocuk tek yiye yiye öğrendi bu yüzden.

Bu durumda mihawk’ın H haki göstermemiş adama bunu öğretmemesini çok sorgulama bence. Rey bi de haki öğretmeniyken öğretmemiş. Mihawk en başta kılıç öğretmeni. Onun için yalvardı zoro. Haki sonra gelmiştir.
Gayette sorgulanır nedeni içten patlama wano tekniği. Ha rey-san kullanmış evet çzier o zamandan düşünmüştür. Lakin enma ya kadar ''zoro-rey-san benzerliği'' dışında zoro da h.haki ye dair ne gördük ? Hiç bir şey. O teknik seriyi bozan etmenlerden yani doffy nin kata nın kullanamaması bilmemesi falan düz saçmalık. Oradan yürünmüyor kısaca..

Mihawk da çıkabilir normal. Lakin neden bir şeyler bahsetmedin, illa enma için kendisini salması mı gerekliydi bunların cevabı çıkarılmıyor...
 
Belli olmaz. Ace novel’ında “imparator olmak için en az shanks seviyesinde olmak lazım” diyen olmuştu. Canon olması ve o karaktere ne kadar güvenileceği tartışılır. Ama shanks minimum seviyeymiş gibi söyledi.
onu diyen thatch ve 3.şahıs tarafından söylenen bir bilgi olduğu için canonluk bir olayı yok daha çok plot twist için zemin hazırlamaya benziyor yine de belli olmaz dediğin gibi de çıkabilir
 
Karasakal bana göre en güçlü imparator. Kendisi en güçlü logia ve en güçlü paramecia diye geçen meyvelere sahip. Ayrıca meyvesiz -bildiğimiz kadarıyla- bile shanks'a sızlattıracak yara açabildiğini gördük. Vücudu ise kendisinin dediğiyle çok dayanıklı.

Şimdi Shanks'ı görünce marineford'da savaşmak istemedi onu görünce kaçtı falan demeyin. Aynı şey akainu ile de oldu fakat kendisi aşırı plancı birisi. Plansız hareket etmiyor. Impel Down'a girip güçlü üyeler almak için neler planladığını veya onlarca yıldır bir meyve için beyazsakal'ın gemisinde sadece o meyveyi bulma ihtimali daha fazla yüksek olduğu için kaldığını biliyoruz. Ayrıca Luffy'nin de tahmini Dünya Hükümeti ile olan savaştan önceki en büyük fight'ı Teach ile olacak. Tabii sen git onlarca yıl plan kur, en güçlü korsan ol fakat yazar torpilli Luffy olduğu için ne yap ne et eninde sonunda yenil. Şansssız teach.

Diğerlerine gelirsek Big Mom en güçsüzü. Sadece vücudunun çizilmemesi gibi dayanaıklılığı var(idi). Shanks haki tarafında şu an evrendeki en güçlülerden fakat hala tam dövüşünü göremedik ama kralların hakisini tamamladığını biliyoruz (her ne kadar bir yonkou'da olmaması gibi bir durum olmasa da). Kaido ise hem çok güçlü meyvesi var, hem hayvan gibi hakisi hem de resmen 50 bölümdür savaşmasına rağmen (1049 hariç) hala dimdik ayakta, tanrı meyvesi uyanışı yapmış luffy'e karşı eşit savaşıyor. Bu yüzden 2. sıramda Kaido var.

Özetle bana göre Karasakal > Kaido > Shanks > Big Mom.
 
Bir şey olmadı çünkü Shanks'in kılıcı da 12lik. Karartma özellikle kılıç ustalığıyla olsa bile gelişmiş silahlanma hakileri olmadan karartılabiliceğini sanmıyorum.

Mihawk'ta kral haki çıkmama gibi bir olasılık yok. Neden Rayleigh Luffy'e kral haki eğitimi vermedi o zaman? Seriye sonradan eklenmiş bir şey silahlanma kral hakisi. Ki Zoro şimdiden yapabiliyorsa bunu geçeceği adamda olmama olasılığı yok.

Ben de bir görmüyorum zaten Mihawk daha güçlü.
Rey-san luffy ye h.haki eğitimi verdi. İçten patlama falan diyorsan dediğim gibi o wano tekniği. Mangaka kaido vs luffy için onu düşünmüş, law-kid vs BM de law ın uyanışı. Teknikleri karıştırdın bence. Kattiyen çıkmaz demiyorum mihawk la mf zamanı üyeler dalga geçerdi buggy yi kesemedi haha falan, ondan haki çıkacağını hatta zoro ya öğreteceğini yazanlardanım. H.haki yazdığım sebeplerden ötürü görmedim, çıkarsa ne güzel olur lakin var demiyorum belirsiz...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık