Bu adam kendine hakiden kol bile yapabilir. Her şey beklerim. Shanks'ın serideki algısı çok yüksek. Oda bunu bildiği için Shanks'ı absurd güçlü çıkaracak bence.O kol yerinde olsaydı ben de senle aynı düşünürdüm:/
Bu adam kendine hakiden kol bile yapabilir. Her şey beklerim. Shanks'ın serideki algısı çok yüksek. Oda bunu bildiği için Shanks'ı absurd güçlü çıkaracak bence.O kol yerinde olsaydı ben de senle aynı düşünürdüm:/
Bakalım... Zaman gösterecek ama ben senin kadar umutlu değilim Shanks için sanırım...Bu adam kendine hakiden kol bile yapabilir. Her şey beklerim. Shanks'ın serideki algısı çok yüksek. Oda bunu bildiği için Shanks'ı absurd güçlü çıkaracak bence.
Kaido'dan meyvesini almış,ejdere dönüşebilen,deprem oluşturabilen,karanlığa hükmedebilen,kral hakisi kullanabilen bir Teach,neler yapabilir peki ?Bu adam kendine hakiden kol bile yapabilir. Her şey beklerim. Shanks'ın serideki algısı çok yüksek. Oda bunu bildiği için Shanks'ı absurd güçlü çıkaracak bence.
Roger'ı yüksek zorlukla yenebilir.Ya da zirve WB'yi.Bu saydığın meyvelerin uyanışlarını da eklersek denkleme sıkıntının sıkıntısı.Çok açık ara farkla en güçlü karakter bile olabilir Teach Luffy geçene kadar.Kaido'dan meyvesini almış,ejdere dönüşebilen,deprem oluşturabilen,karanlığa hükmedebilen,kral hakisi kullanabilen bir Teach,neler yapabilir peki ?
Seriyi efsanelerle bitirmesi daha iyi. Kaido BM siz az çekilin babalar geliyorBu adam kendine hakiden kol bile yapabilir. Her şey beklerim. Shanks'ın serideki algısı çok yüksek. Oda bunu bildiği için Shanks'ı absurd güçlü çıkaracak bence.
Bu mantığa göre Luffy, Kaido'yu teke tek dövüşte indirdiği taktirde Dünyanın en güçlü adamını yenmiş oluyor.Seride en güçlü Kaidou olarak tasdiklendi
Luffy teketek atmadı ki.Bu mantığa göre Luffy, Kaido'yu teke tek dövüşte indirdiği taktirde Dünyanın en güçlü adamını yenmiş oluyor.
Her zaman benzer yanılgılara düşüyorsunuz. Biz hikayeyi okuyan kişiler olarak o hikayedeki East Blue halkı gibiyiz, mangaka da Dünya Hükumeti gibi. Yani mangaka bize ne düşündürtmek istiyorsa onu söylüyor. Hikayeyi okuyan kişiler gerçeklerden uzaklaştırılıp sonradan şaşırtılmak üzere yazar tarafından masum bir şekilde kandırılabilir.
Hikayenin gelecek bölümlerinde bekleyen Dragon, Mihawk, Shanks, Teach, Gorosei, Imu gibi karakterler varken Kaido'nun Dünyanın en güçlü yaratığı olması halkın arasında dolanan bir dedikodu gibidir. Anayasa gibi kabul görülemez.
1010. bölümden itibaren teke tek atacaklar.Luffy teketek atmadı ki.
Evet ama bu birşeyi ispatlamaz. Kaidounun eline öldürme fırsatı geçti ve Luffynin yanında kimse olmasaydı ölürdü bu kadar net.1010. bölümden itibaren teke tek atacaklar.
Edit:
bkz.