Üye silindi 1004
Çok harmanım şu an buraya Roronoa Zoro yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
Karşısında shanks olursa o kadar dikkatsiz durmazlar ama.Kim en uzun süre yonkou ise o en güçlüdür ya da en yüksek ödülü vardır demek istemedim ama neyse..
BM ya da Kaido'nun Shanks karşısında galibiyet alabileceğini cidden düşünüyor musun ? Kaido Zoro'dan ölü haliyle Ashura yedi. Shanks bu saldırının 3-4 misli büyüğünü yapar. BM o kadar açık veriyor ki karşısında sağlam biri olsa jelibon gibi bölünecek ortadan ikiye öyle bir izlenimi var kadının. Shanks gibi bir haki master darmaduman eder bence bu ikisini. Hiç şüphem yok.
Kral hakili saldırı şeklini Kaido da yapıyor. Haki olarak bir eksiği yok adamın. Eee mistik zoan meyvası da var. Shanks'tan üstündür dememek için bir sebep göremiyorum.BM ya da Kaido'nun Shanks karşısında galibiyet alabileceğini cidden düşünüyor musun ? Kaido Zoro'dan ölü haliyle Ashura yedi. Shanks bu saldırının 3-4 misli büyüğünü yapar. BM o kadar açık veriyor ki karşısında sağlam biri olsa jelibon gibi bölünecek ortadan ikiye öyle bir izlenimi var kadının. Shanks gibi bir haki master darmaduman eder bence bu ikisini. Hiç şüphem yok.
Düz deprem şu anki Luffy'nin yumruklarına denk olabilir.Shanks'ın seviyesine dair düşüncelerimden bağımsız bir yorumda bulunacağım. Muhtemelen Shanks'ın h.hakisinin Wb'ninkine denk, hatta daha üstte olduğunu düşünen birçok kişi vardır. Ona rağmen denklem belli. WB>Shanks. Şuraya getiriyorum konuyu; h.haki seviyesi önemlidir ama tek önemli etken değildir. Seviye belirlerken bunu göz ardı etmeyin derim.
İlla ki ama BM'nin gözlem haki yerlerde. Shanks alır bunu ayağının altına.Karşısında shanks olursa o kadar dikkatsiz durmazlar ama.
Kral hakisi üstün olan taraf Shanks ama.Kral hakili saldırı şeklini Kaido da yapıyor. Haki olarak bir eksiği yok adamın. Eee mistik zoan meyvası da var. Shanks'tan üstündür dememek için bir sebep göremiyorum.
Shanks'ın hakisine atıf yapıldı, evet. Bu tek başına yeterli mi peki?İlla ki ama BM'nin gözlem haki yerlerde. Shanks alır bunu ayağının altına.
Kral hakisi üstün olan taraf Shanks ama.
gücü kısılan meyve deprem meyvesi yoksa deprem meyvesini düşünmüyorum denk. Aslında hala düşünmüyorum.Karasakalın Black vortex atıp luffynin meyvesini iptal ettiğini varsayalım şu saçma yeni kral haki kaplamalı olayıda denk sayalım luffyle vortex+deprem beyin kanaması geçirir yine luffy.Düz deprem şu anki Luffy'nin yumruklarına denk olabilir.
Ne demişler ? Oturgacı yere yakın olandan korkacaksın.Shanks'ın hakisine atıf yapıldı, evet. Bu tek başına yeterli mi peki?
O kol yerinde olsaydı ben de senle aynı düşünürdüm:/Ne demişler ? Oturgacı yere yakın olandan korkacaksın.