Muhtemelen ya Buggy'e yaptığı gibi kandırdı ya da haraç verdi.Shanks'ın Kaido'nun mfye gelmesini nasıl engellediğini görsek tam emin olacağız.
Ben Wbye verdiği içkiden teklif etdiğini düşünüyorum.Muhtemelen ya Buggy'e yaptığı gibi kandırdı ya da haraç verdi.
Karasakal Shanks ile meyvesi varken mi kapışmışNet bir sekilde blackbeard. Shanks bence 2 numara, shanks’e 1 diyen arkadaslara marineford savasi oncesi ikilinin carpisip shanks’in yaralandigini hatirlatmak isterim ki o sirada blackbeard’de tek meyve vardi
Kaido baya dengesiz adam, BM'ye gelirsen öldürürüm seni diyor, geldiğinde yakalanmışken serbest bırakıyor. Ne yapacağı belirsiz, bundan dolayı belki pone vermiştir belki değerli bir bilgi ya da meyve bile olabilir. Ancak güçle caydırmadığı kesin, kaido o tarz bir adam değil çünkü.Ben Wbye verdiği içkiden teklif etdiğini düşünüyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam oyleydi ya yani shanks, kaido’yu engelliyor, wb ile gidip konusuyor savasa girme diye blackbeard ile de bozusuyor deniz yonkousu haric tum yonkoularla irtibatta oluyorKarasakal Shanks ile meyvesi varken mi kapışmış
Beni yazma zahmetinden kurtardın.Kaido > BM > Shanks > Teach
Teach cok buyuk ihtimal son buyuk rakip olacak, sondaki rakip hepsinden daha mi gucsuzKaido > BM > Shanks > Teach
teach de güçlenmeye devam ediyor, shanksdan ve akainudan kaçındı.Teach cok buyuk ihtimal son buyuk rakip olacak, sondaki rakip hepsinden daha mi gucsuz