Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

  • Monkey D. Luffy

    Kullanılan: 27 13.6%
  • Shanks

    Kullanılan: 51 25.8%
  • Marshall D. Teach

    Kullanılan: 9 4.5%
  • Buggy

    Kullanılan: 9 4.5%
  • Charlotte Linlin

    Kullanılan: 5 2.5%
  • Kaidou

    Kullanılan: 22 11.1%
  • Edward Newgate

    Kullanılan: 75 37.9%

  • Kullanılan toplam oy
    198
Tayfadaki Zoro hariç dangalakları saymazsak Shanks en sevmediğim karakterlerde ilk 3'e girer benimde.Eski mesajlarımda da vardır "Boş racon kesmekten başka bir boka yaramayan karakter" diye.Oda çok karizmatik yaptığını sanıyor bu karakteri ama gr alakası yok.

Ha ama maalesef patlayacağını düşünmüyorum.Hatta Kaido ilk çıktığındaki hype ına rağmen bile Shanks'ın en kötü ona denk olduğunu söylüyordum.Çünkü ne kadar patlamasını istesekte Oda'nın en sevdiği karakterlerden biri.Sürekli boş racon kestirmesinden,karizmatik yapmaya çalışmasından fazlaca hissediliyor zaten.O yüzden yeri çok sağlam.

Ha keşke bi cengaver Shanks'ı da o ucube babasıyla kardeşini de temizlese.
Cahiller grubuna hoş geldin jsjsjsj
 
Beckman düşünüldüğü gibi kuvvetli olsa Kizaru'nun Luffylere attığı lazerleri durdururdu. 80 yaşındaki fosil Rayleigh durduruyor gerekince. Beckman geleceği de görmüyor, Shanks/Kid sahnesinden öğrendik. Yani bir şey olmayacağını bildiği için rahat vesaire de değil. Blöf attı tutmadı, racon diye fanların diline düştü yıllarca boş boş.
muhtemelen dediğin gibi çıkacak zoronun 1 tık üstü çıkar gibi geliyor
 
Shanks ve Beckman adamların dibine girene kadar fark etmiyorlar savaşın tansiyonu yüzünden. Akainu'yu Bursa şeftaliye çevirecek durumdayken sadece savaşı durdurmaya hamle yapıyor Shanks . Keza Kizaru'ya sıkmak yerine uyarma zahmetine giriyor Beckman, ne tür kurşunlar kullanıyor, nasıl bir etkisi olur bilinmiyor şimdilik.. Kötü niyetle hareket etmiş olsalar aradan iki amirali çıkarmış olacaklardı büyük ihtimalle. Geriye Garp, Sengoku ve Kuzan kalıyor. BB falan derken büyük bir denizci mezarlığına dönerdi MF.
Beckmanın hasar potansiyelini bilemem ama orada shanks direkt akainuyu hazırlıksız yakalamışken, istese çok net bitirirdi. Beckmanda diğer sağkollardan bariz güçlü ise kizaruda savaşa sağlam devam edemezdi
 
beyaz sakal yaşadığı son hali ciddi derecede zayıftı.Öldüğü savaşta dayanıklılığı olmasa işi çoktan bitmişti.Akainu ya arkadan en sinirli olduğu durumda bile ufak zarar verebildi.Akainu hiçbirşey olmamış gibi yer altından çıkıp kaldığı yerden devam etti.Güncelde açık ara Shanks önde.Luffy seri bitiminde önüne geçecektir muhakkak.Shanks yaşı itibariyle prime zamanında.
 
bu erkan 12 napmış usta 2 mesajından birinde adı geçiyor.
Sayın Moderatörler foruma uzun zamandır girmiyorum, buna rağmen demek ki burada halen düşmanlarım varmış, hakkımda sürekli konuşup üyeleri bana karşı kışkırtıyorlar sonra başka yabancı forumlara bakıyorum bana gelip utanmadan Türkçe küfür ediyor birisi, burada halen yorum yazmama rağmen benim hakkımda konuşup beni üyelere karşı kışkırtmaya çalışanlar hakkında işlem yaparmısınız teşekkürler.
 
Sayın Moderatörler foruma uzun zamandır girmiyorum, buna rağmen demek ki burada halen düşmanlarım varmış, hakkımda sürekli konuşup üyeleri bana karşı kışkırtıyorlar sonra başka yabancı forumlara bakıyorum bana gelip utanmadan Türkçe küfür ediyor birisi, burada halen yorum yazmama rağmen benim hakkımda konuşup beni üyelere karşı kışkırtmaya çalışanlar hakkında işlem yaparmısınız teşekkürler.
Benim seninle Bi sorunum yok sohbetimde olmadı arada adın geçiyor aynı erkan 12 diye felan halen tam anlamış değilim zaten.
 
Kaido ve Bmnin Teacha dalmama sebebi küçük görmeleri bence. Çaylak veled bir şekilde hallederiz diye bakıyorlar. Kaido direkt hükümetle savaşmayı planlıyor. Shanks niye dalmadı peki bunca vakit ben buna dalsam Kaido yada Bm de bana arkadan dalabilir diye düşünmüş olabilir. Kaido ve Bmye karşı dahi Shanks ile Teach yan yana gelemez. Kaido ve Bm indirildikten sonra Shanksın,Teacha dalabileceği ortam oluşmuş oldu. Yada en azından Wanoda mücadele varken dalması lazımdı diyeceğim fakat,Wanodan galip çıkan Kaido ikisini yorulmuşken indirirdi çok rahat. Shanks her türlü risk alamayıp,Wanonun sonucunu bekledi.
 
Son düzenleme:
Sempati duydukları karaktere kıyamayanlar karakteri savunmak için 40 takla atıyor en sonunda Oda'nın saçmalığı deyip geçiştiriyorlar ama mevzu teach olunca Oda ile alakası yok deyip karaktere sallıyorlar birde objektif yorumluyorum deyip göbek kaşırsınız şaka gibi bir dünya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık