Ya çok güçlü çıkarsalar. Beckman Roo Yasopp falan. Shanks. Herkesi yenemedeler bile ya Amiral'lerden üçünü kendileriyle beraber götürecek kadar iyiydiseler ki olabilir bu durum.
Çıkabilirler buna karşı çıkmıyorum ki.Ama WB ve tayfasını yenmesine rağmen daha adam akıllı efor sarfetmemiş Kizaru,Aok,Sengoku var.Aka en çok savaşan adamdı o bile hala deli dana gibi saldırıyordu etrafa.Aynı şekilde Ace'den dolayı savaşmamış bir Garp var.Shanks'a duygusal da yaklaşmazdı.
Shanks ve Beckman adamların dibine girene kadar fark etmiyorlar savaşın tansiyonu yüzünden. Akainu'yu Bursa şeftaliye çevirecek durumdayken sadece savaşı durdurmaya hamle yapıyor Shanks . Keza Kizaru'ya sıkmak yerine uyarma zahmetine giriyor Beckman, ne tür kurşunlar kullanıyor, nasıl bir etkisi olur bilinmiyor şimdilik.. Kötü niyetle hareket etmiş olsalar aradan iki amirali çıkarmış olacaklardı büyük ihtimalle. Geriye Garp, Sengoku ve Kuzan kalıyor. BB falan derken büyük bir denizci mezarlığına dönerdi MF.
Bu racon sahnesi bu sahnelerden sonra gerçekleşiyor yalnız.Kaldı ki ben dediğin gibi kolay bir şekilde 2 amirali aradan çıkaracaklarını düşünmüyorum.Dalga geçer gibi el kaldırıyor mesela Kizaru.Zaten akabinde de saldırısına devam ediyor.
Denizciler WB'yi yendiğinde Kizaru,Kuzan,Sengoku yorulmadı bile.Aka'da hala savaşacak güçte.E WB takımına Ace'den dolayı dalmamış bir Garp var.BB demişsin ama Shanks ona da racon kesti.O yüzden Shanks onunla da uğraşmak zorunda kalacaktı.
Bir de işin şu boyutu var.Diyelim ki Shanks denizcileri zorlamaya başladı.Hükümetin oraya destek güç yığmayacağı nerden belli ki ? Koca hükümet denizcilerin yok oluşunu izlemezdi heralde.