Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 27 13.6%
  • Shanks

Kullanılan: 51 25.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 9 4.5%
  • Buggy

Kullanılan: 9 4.5%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kaidou

Kullanılan: 22 11.1%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 75 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    198
Bir benim nefretim var sanıyordum. Ciddi ciddi Dragondan sonra patladığını görmek istediğim tek karakter, torpilli, ne yaptığı belli değil. Fanlara özel çizilmiş. 4 seneye bir çıkan ama çıktığında kasım kasım kasılan bir karakter.

edit: BB oy veren 8 kişiyi kutluyorum. Nasılsa değerlenecek reis.
Tayfadaki Zoro hariç dangalakları saymazsak Shanks en sevmediğim karakterlerde ilk 3'e girer benimde.Eski mesajlarımda da vardır "Boş racon kesmekten başka bir boka yaramayan karakter" diye.Oda çok karizmatik yaptığını sanıyor bu karakteri ama gr alakası yok.

Ha ama maalesef patlayacağını düşünmüyorum.Hatta Kaido ilk çıktığındaki hype ına rağmen bile Shanks'ın en kötü ona denk olduğunu söylüyordum.Çünkü ne kadar patlamasını istesekte Oda'nın en sevdiği karakterlerden biri.Sürekli boş racon kestirmesinden,karizmatik yapmaya çalışmasından fazlaca hissediliyor zaten.O yüzden yeri çok sağlam.

Ha keşke bi cengaver Shanks'ı da o ucube babasıyla kardeşini de temizlese.

Tayfadaki Zoro hariç dangalakları saymazsak Shanks en sevmediğim karakterlerde ilk 3'e girer benimde.Eski mesajlarımda da vardır "Boş racon kesmekten başka bir boka yaramayan karakter" diye.Oda çok karizmatik yaptığını sanıyor bu karakteri ama gr alakası yok.

Ha ama maalesef patlayacağını düşünmüyorum.Hatta Kaido ilk çıktığındaki hype ına rağmen bile Shanks'ın en kötü ona denk olduğunu söylüyordum.Çünkü ne kadar patlamasını istesekte Oda'nın en sevdiği karakterlerden biri.Sürekli boş racon kestirmesinden,karizmatik yapmaya çalışmasından fazlaca hissediliyor zaten.O yüzden yeri çok sağlam.

shanks karakterini sevmen için bu adamın napması lazım peki veya varmı böyle bi ihtimal düz merakımdan soruyorum yanlış anlama ne shanks fanıyım nede haterı.

shanks karakterini sevmen için bu adamın napması lazım peki veya varmı böyle bi ihtimal düz merakımdan soruyorum yanlış anlama ne shanks fanıyım nede haterı.
Her karakter illa sevilcek diye bir şey yok ki.Ben Oda'nın Shanks'a karizma yükleyeyim derken ayarı kaçırdığını düşünüyorum.Mf de savaş devam etse bence Shanks'ı da gömerlerdi.Ama fanı olduğu karakter için bunu çizmedi tabii.O yüzden o hareketi karizmatik değil altı boş oluyor bana göre.

Aramaki sahnesinde de yanılmıyorsam red filminin çıkacağı zamanlardı.O filmi hypelıcam diye mangada Shanks-Aramaki sahnesini çizdi.Böyle buram buram reklam kokan hareketleri sevmiyorum ben.

O yüzden bu saatten sonra sevmem.Çünkü Shanks fazla torpilli bir karakter.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık