King hep gömülen bir karakter zaten yeni bir karakter çıksın piyasaya hemen King'den güçlüdür diye dalga geçiliyor ben bir şey demiyorum ama.Bütün konularda King çöpünün adı geçiyor, kimse ona bir şey demedi ama.
King hep gömülen bir karakter zaten yeni bir karakter çıksın piyasaya hemen King'den güçlüdür diye dalga geçiliyor ben bir şey demiyorum ama.Bütün konularda King çöpünün adı geçiyor, kimse ona bir şey demedi ama.
Yazdığın ilk mesajla bu durumun alakası yok dostum.King hep gömülen bir karakter zaten yeni bir karakter çıksın piyasaya hemen King'den güçlüdür diye dalga geçiliyor ben bir şey demiyorum ama.
Aslında gömülmüyor, güç seviyesi analizi için kullanılıyorKing hep gömülen bir karakter zaten yeni bir karakter çıksın piyasaya hemen King'den güçlüdür diye dalga geçiliyor ben bir şey demiyorum ama.
Kaidou bence WB’den güçlü değildir. Keza şu anki Teach ve Luffy’nin Kaido’dan daha güçlü olma ihtimali gayet yüksek.Kaidou > Wb > BM > Shanks > Teach > Luffy > Buggy
Hayır nika formundayken tükendiğinde kalbi yeniden yenileniyor.Onu bahsetmek istedim ve Nika formunda o kadar esnek oluyor ki aldığı hasarı baya indiriyor.Yeniden şarz olma=yemek yeme savaşa yanında et ile mi gidecek ve savaş anı yemekmi yiyecek defans ?
Kaıdoudan darbe yiyor üstüne koşarak
Deli gibi
Endurance şu seride wb gibi bi adamla kıyaslanacak char yok luffy kılıçla delinip iç organları erimiş şekilde savaşabilcek adam deil ragnaroka tek yiyor g4 de
Yetersiz ebeveyinlik=baskıcı olup onları denizciliğe sokmasımı ? Adamın işi gücü var fırsat bulduğunda torunlarını denizci olmaları için eğitiyor ve dağ haydutlarında yaşamaları onları küçüklükten güçlü olmaları hayatta kalma becerilerini arttırmak için yapılan bişeyYetersiz Ebevnylik: Luffy ve Ace'i dağ haydutları yanına vererek onları çocukluktan vahşileşmesini sağladı.
Görevi Kötüye kullanma: Water 7'de Luffy'i torunu olduğu için korudu.
İhanet: Luffy ace'e giden köprüde koşarken yumruğu yedi ve bilerek kaybetti.
Potansiyel ihanet: Akainu'ya saldırı girişimi
Parelel yapı: Kendi birliklerini oluşturması
Video nun öznesi 3. saniyede gözüküyor. Kalan sahnelerde aşağıdaki eleman var.
Teach’i görmedik, Luffy de yüzlerce etkenin ardından Kaidou’yu yenebildi. Bu etkenler olmasa Nika da yetersiz kalırdı Kaidou için. Zirve Wb güçlü olabilir ama gücünü görmedik, o yüzden sadece tahmin olarak kalır.Kaidou bence WB’den güçlü değildir. Keza şu anki Teach ve Luffy’nin Kaido’dan daha güçlü olma ihtimali gayet yüksek.