Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 10 10.4%
  • Shanks

Kullanılan: 20 20.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 2 2.1%
  • Buggy

Kullanılan: 5 5.2%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 1 1.0%
  • Kaidou

Kullanılan: 13 13.5%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 45 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    96
Nika sınırsız süreli olsaydı en güçlü diyebilirdim ama bu haliyle WB'yi alabileceğini düşünmüyorum. Savaş ortasında enerji bitirip yemeğe muhtaç kalmak ciddi bir handikap.

Yeniden şarz olma=yemek yeme savaşa yanında et ile mi gidecek ve savaş anı yemekmi yiyecek defans ?
Kaıdoudan darbe yiyor üstüne koşarak
Deli gibi
Endurance şu seride wb gibi bi adamla kıyaslanacak char yok luffy kılıçla delinip iç organları erimiş şekilde savaşabilcek adam deil ragnaroka tek yiyor g4 de
Hayır nika formundayken tükendiğinde kalbi yeniden yenileniyor.Onu bahsetmek istedim ve Nika formunda o kadar esnek oluyor ki aldığı hasarı baya indiriyor.

Yetersiz Ebevnylik: Luffy ve Ace'i dağ haydutları yanına vererek onları çocukluktan vahşileşmesini sağladı.
Görevi Kötüye kullanma: Water 7'de Luffy'i torunu olduğu için korudu.
İhanet: Luffy ace'e giden köprüde koşarken yumruğu yedi ve bilerek kaybetti.
Potansiyel ihanet: Akainu'ya saldırı girişimi
Parelel yapı: Kendi birliklerini oluşturması
Yetersiz ebeveyinlik=baskıcı olup onları denizciliğe sokmasımı ? Adamın işi gücü var fırsat bulduğunda torunlarını denizci olmaları için eğitiyor ve dağ haydutlarında yaşamaları onları küçüklükten güçlü olmaları hayatta kalma becerilerini arttırmak için yapılan bişey
Akainuya yürümesi duygularına hakim olamamasından mütevellit bi durum
Ki sengokuya kendisini tutmasını söylüyor adam aklı ile kalbi ayrışıyor
Kolay bişey deil bu luffyden yumruk yemesi ailesine kıyamamasından kaynaklı anlayışıylada çelişmiyor
Kendi birliklerini oluşturması ne kral asker toplayıp darbe girişimi felanmı yapıyor adam hep tek tabanca kuzan ı ve koby gibi isimleri eğitti sadece

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık