@Sir Crocodile senden de amirallere karşı bir atak bekliyorum.Buggy yerine Mihawk yonko olsaydı, o da Amirallerden güçlü derdik.
@Sir Crocodile senden de amirallere karşı bir atak bekliyorum.Buggy yerine Mihawk yonko olsaydı, o da Amirallerden güçlü derdik.
Luffy’i yonko’dan saymadın mı reisEkranda bizzat gücünü gördüğümüz en güçlü karakter Kaido'ydu. WB bile çekiniyordu bu adama dalmaya.
Benim sıralamam Kaido > WB > Shanks > Big Mom > Teach > Buggy
WB, Kaido'ya dalmaya çekinmedi. Tayfasından kayıp olur diye çekindi. Yani 1 v 1 lik bir durum olsa çekinmezdi.WB bile çekiniyordu bu adama dalmaya.
?
Yeniden şarz olma=yemek yeme savaşa yanında et ile mi gidecek ve savaş anı yemekmi yiyecek defans ?Nika formunda defans ve dayanıklıkların her türlerinde Luffy Tanrı seviyesinde oluyor.Özellikle
defence
Stamina(yeniden şarj oluyor)
Endruance
Bunlar kiyaslanacak seviyede değil.
Bunun dışında Kaido en sert adam.Luffy alt ettiğine göre bir çok özellikte öne geçiyor.Özellikle silahlanma hakisinde.Tabi bu yine tartışılabilir.
Yok be Kral ben Kaido daha güçlü diyorum hala, ilerde bir gün bir şeyler gösterirse Shanks bakarız.Shanks tüm hakilerde katlıyor hepsini. O neslin rogerı bu adam. Xebeci de karasakal olcak
Gelecekte Roger ve WB şu listede ilk 2ye bile giremeyecek zaten, tanrı meyveli ana karakter +2 meyveli ana karakterin bir numaralı düşmanı varken seri sonuna doğru çok uçuk seviyeler çizilir diye düşünüyorum.Shanks tüm hakilerde katlıyor hepsini. O neslin rogerı bu adam. Xebeci de karasakal olcak
İlk yorumdaki resimde genç. Bu kadın ömründen 10-20 yıl feda ederse ne kadar hayvani olur bilmiyoruz.BM ve Shanks'ı açar mısın, neden BM'nin daha güçlü olduğunu düşünüyorsun?