Arc'ın gidişatı kesin olarak kazanacaklarını gösteriyor zaten. Tüm yaşananlardan sonra novalar arasında iradesi en sağlam adamlardan biri olan Kid kralın hakisini kullanırsa çok mu? Bence normal. Law da meyvesini daha uzun süre kullanır ve birkaç numara gösterirse kazanırlar. Vereceği power upı geçtim adam doğru düzgün savaşı göstermiyor ki . En azından 2-3 bölüm işlesin de ne olursa olsun kafasındayım.Hala BM'nin düşmeyeceğine inananlar var. Şimdi birde Kid'in meyve gücü etkisizleşmiş gibi oldu ya saldırısına kral haki eklese de bunu yapması Bm'nin metaliklere ruh vermesini ne kadar değiştirir ne kadar etki eder bilmiyorum. Aslında böyle olması arctaki tek gerçekçiliğe işaret eden taraf olur da(hatta şuan bile bence öyle en azından 2 vs 1 var) sırf şu fanların ağzına laf vermemek için yenmelerini istiyorum.
Ben bunları söyleyince grupta çok eleştirenler olmuştu bu arada hatırlarsan. Şimdi çoğu doğru çıkıyor .
Minkler yc3'ün biraz üstüne çıkıyorlardır dolunayda o doğru. Denjiro ve Ashura da aşağı yukarı o seviyededir. Benim bunu söylerkenki amacım kınları gömmek de değil. Zamanında Kaido'yu kimler yakaladı ve kimler hasar veremedi? Benim merak ettiğim bu. Mesela bir amiral yakaladı ve hasar veremedi ama kınlar hasar mı verdi? Yoksa Kaido direkt iyileşiyor mu? Bu soru cevaplanmadığı sürece 9 kın savaşı aklıma yatmıyor.bak bu yorumun biraz yanlış gerisine katılıyorum. Sulong minkler yc3 üstü seviyeye ulaşıyorlar bunlardan iki tane var. Denjiro, Uçan altılının üstü, Ashurada Jack yarmış herif yani bu ikiside yc3,4 ayarı bir şey ama diğer kalan adamlarda ileri silahlanma biliyor kadroda o kadar ileri silahlanma bilen adam varken o kadarını da yapsınlar ya 9 tane en kötü uçan altılı ligindeki adamı düşük zorlukta yendi zaten ufacık yaralarda olsun..