Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Hala BM'nin düşmeyeceğine inananlar var. Şimdi birde Kid'in meyve gücü etkisizleşmiş gibi oldu ya saldırısına kral haki eklese de bunu yapması Bm'nin metaliklere ruh vermesini ne kadar değiştirir ne kadar etki eder bilmiyorum. Aslında böyle olması arctaki tek gerçekçiliğe işaret eden taraf olur da(hatta şuan bile bence öyle en azından 2 vs 1 var) sırf şu fanların ağzına laf vermemek için yenmelerini istiyorum.
Arc'ın gidişatı kesin olarak kazanacaklarını gösteriyor zaten. Tüm yaşananlardan sonra novalar arasında iradesi en sağlam adamlardan biri olan Kid kralın hakisini kullanırsa çok mu? Bence normal. Law da meyvesini daha uzun süre kullanır ve birkaç numara gösterirse kazanırlar. Vereceği power upı geçtim adam doğru düzgün savaşı göstermiyor ki :D. En azından 2-3 bölüm işlesin de ne olursa olsun kafasındayım.

Ben bunları söyleyince grupta çok eleştirenler olmuştu bu arada hatırlarsan. Şimdi çoğu doğru çıkıyor :D .
bak bu yorumun biraz yanlış gerisine katılıyorum. Sulong minkler yc3 üstü seviyeye ulaşıyorlar bunlardan iki tane var. Denjiro, Uçan altılının üstü, Ashurada Jack yarmış herif yani bu ikiside yc3,4 ayarı bir şey ama diğer kalan adamlarda ileri silahlanma biliyor kadroda o kadar ileri silahlanma bilen adam varken o kadarını da yapsınlar ya 9 tane en kötü uçan altılı ligindeki adamı düşük zorlukta yendi zaten ufacık yaralarda olsun..
Minkler yc3'ün biraz üstüne çıkıyorlardır dolunayda o doğru. Denjiro ve Ashura da aşağı yukarı o seviyededir. Benim bunu söylerkenki amacım kınları gömmek de değil. Zamanında Kaido'yu kimler yakaladı ve kimler hasar veremedi? Benim merak ettiğim bu. Mesela bir amiral yakaladı ve hasar veremedi ama kınlar hasar mı verdi? Yoksa Kaido direkt iyileşiyor mu? Bu soru cevaplanmadığı sürece 9 kın savaşı aklıma yatmıyor.

Yenecekler zaten, şu saatten sonra yenmeme ihtimalleri yok.

-----------------------------------------------------------------------------------

Zoro çok özel bir karakter adam çatıya çıktı, çatıya 5 kişi çıkmıştı o 5'li içerisinde bile yendiği karakter vardı :oleyo2:
Şuan konuda bir anket var, anketteki karakterler arasında bile birini zaten yenmiş.

Nasıl bu eleman bu kadar güçlendi diye kafa yorulabilir, bu güç fazla da gelebilir ama sonuçta olan oldu, beklentilerimizin çok altında kaldı Zoro :gamyon:
Öyle. Law'ı da geçtim kendim için yorumlarda olası alabileceğim tepkileri düşününce yenmek zorundalar. :hhh:

Ney. Daha ne bekliyorsun demeyeceğim. Kaido'nun kellesini alması dersin. :oleyo2: İstedikleri kadar güçlensinler. İlerlemek için güçlenmek zorundalar. Zoro isterse şuan Mihawk'a denk kıvama gelmiş olsun. Önemli olan hikayeyi/gelişimi seriye yedirebilmesi. Wano bu konuda çok sıkıntılı. Sadece Zoro içinde değil hepsi. xD

Öyle. Law'ı da geçtim kendim için yorumlarda olası alabileceğim tepkileri düşününce yenmek zorundalar. :hhh:

Ney. Daha ne bekliyorsun demeyeceğim. Kaido'nun kellesini alması dersin. :oleyo2: İstedikleri kadar güçlensinler. İlerlemek için güçlenmek zorundalar. Zoro isterse şuan Mihawk'a denk kıvama gelmiş olsun. Önemli olan hikayeyi/gelişimi seriye yedirebilmesi. Wano bu konuda çok sıkıntılı. Sadece Zoro içinde değil hepsi. xD
Geçen arc Katakuri vs Lütfü, kıraker vs lütfü diye bir şeyler izledik, ne hikayesi ne gelişimi, onları bırakalı çok oldu.

Arc'ın gidişatı kesin olarak kazanacaklarını gösteriyor zaten. Tüm yaşananlardan sonra novalar arasında iradesi en sağlam adamlardan biri olan Kid kralın hakisini kullanırsa çok mu? Bence normal. Law da meyvesini daha uzun süre kullanır ve birkaç numara gösterirse kazanırlar. Vereceği power upı geçtim adam doğru düzgün savaşı göstermiyor ki :D. En azından 2-3 bölüm işlesin de ne olursa olsun kafasındayım.
Yanlışım varsa düzeltilir. BM tarafında ne zaman BM canavar gibi görünse orası off panel kaldı. Ne zaman Kid-Law zarar verecekse o zaman biraz ilerletti. Çok değil tabi. Kid'in şimdiye kadar kral hakisini kullanmamış olması hata. Şimdi bir kullandırtacak direkt saldırıya eklediğini göreceğiz. xD Law'dan da şok dalgasından daha fazla canını yakıp kan akıtacağı yeni bir teknik ismi daha bekliyorum. Wano nasılsa güç şelalesi oldu ya musluğu açık bırakmış Oda. Güvendiği son saldırısında kral haki patlatabilir diye kapımı ufakta olsa aralık bırakıyorum. Bakalım görelim ne kadar uzatacak ne olacak. :D

Geçen arc Katakuri vs Lütfü, kıraker vs lütfü diye bir şeyler izledik, ne hikayesi ne gelişimi, onları bırakalı çok oldu.
Wci izlemediğim için oraya çok yorum yapamıyorum. Fakat orada bir Ray geçmişi girmişti en azından araya. :oleyo2: Şuna katılıyorum. Mantık aramak artık anlamsız. Eğlencesine devam etmeli.

Luffy’nin gomu gomu no pistol saldırısı neden bazooka’dan güçlü değilse aynı sebepten shishi sonson da 3000 worlds’ten güçlü değil. Çok bariz çünkü.

Adam dua okudu yav saldırıyı atmadan önce. Ona buna attığı saldırılarla karşılaştırılacak bişey değil.

shishi sonson öylesine dövüş sırasında attığı bişey. King’e de yaptı bunu kaku’ya da. En sağlam saldırılarından biri ama asıl bitirici hamlesi hep onigiri’ydi. 3000 worlds ise nihai saldırısı gibi gösterildi.

Armamentleri nasıl bastığından, dua okumasından, daha önce kimlere karşı kullandığından belli.

Mihawk hem ogiriyi’yi hem kaplan saldırısını ezdi geçti. Hemen zayıf yönlerini buldu. Zoro son çare olarak 3000 worlds kullandı son çarpışmalarında. Ve “santoryu gizli teknik” diyerek başladı.
1080p-Dualı saldırı-İsimsiz kılıç sallama
Hepsi aynı boyutta kesiyor Pica'yı. Biri çapraz, biri enine, biri boyuna. O kadar anlam yüklemeye gerek yok.

Şu anlık.

Güzel avutma yöntemi.

Kata'nın olayı,King'in olayı gibi çözülüp hemen karşı taktik yapılacak bir olay değil.King savunma için hızı,hız için savunmayı feda ediyordu.Gördüğümüz tüm yc1ler arasındaki en kötü haxe sahip adamdı o yüzden de zaten.

King'ten daha çabuk düşmesi imkansız.King 5 dakika içerisinde düştü.Dövüş içerisinde p.up sonrası üstünlük kurduğu bir panel dahi yok ayrıca o King'in.

Dayanıklılık yediğin darbeden sonra ayakta kalabilmektir.King bundan önce aldığı darbeleri ne kadar hissetti ki.Zoro'nun adam hakkındaki yorumu bariz.Ateş modunda savunması çok iyi,ateşi yok iken über bir savunması yok.H.hakili yediği darbe sayısı ise 3.İlk 2 saldırı Kata k.o edecek seviyede değil zaten.Kata'nın ne şartlarda,ne darberlerle ayakta kaldığı da bariz.Law'ın,Kid'in uyanış enerji harcıyor yorumları da tuzu biberi oldu.G4ten toplamda 14 darbe alıp,12 saat dövüşüp,ki bu 12 saatin son 3 saati açık yarayla,üzerine kaç saat uyanış kullanan adam kuş dansına falan k.o olmazdı.Bunları yapan Kata aynı zamanda yıllardır yumruk bile yemediğinden bahsediyordu.Adamın dayanıklılığının düşmüş hali bu.

Ki güncel Zoro>Katakuri diyen benim zaten.Mesele de o değildi zaten.
Şu anlık ? :) Zoro'nun dövüşleri kısa. Uzun bir tane dövüşü olması Zoro'nun dövüşlerinin uzun sürdüğü anlamına gelmiyor :)

Yani King kısa sürede düştü argümanı vallahi diyorum bak saçma sapan bir argüman. Zaten Zoro dövüşlerinin genel profili belli. Bunun özelinde Zoro handikaplı, zaman sınırı var. Tabi ki olması gerektiğinden de erken bitecek dövüş. Ve karıştırdığın, hata ettiğin kısım şu. Zoro'nun aldığı p-up'la Luffy'nin aldığı p-up bir değil. Zoro'nun aldığı p-up evrende sayılı. O kadar güçlü bir p-up karşısında sen Katakuri bu kadar dayandı King bu kadar dayandı diyemezsin.

King'in base savunması bile Katakuri'nin üzerinde kusura bakma. Zoro'nun saldırı gücü Tüm Kek Luffy'nin çok üzerinde çünkü. Buna rağmen Zoro King'e uzun bir süre adam akıllı hasar veremedi. Katakuri ise saldırı gücü Zoro'dan düşük olan Luffy'den hasar alıyordu.

Luffy rakiplerini ufak ufak yıpratarak yeniyor Zoro ise çok daha kuvvetli ataklar yaparak yeniyor. Zoro ve Luffy'nin bitiricikleri arasında dağlar kadar fark var. Üç tane kral hakili saldırıya gitti dediğin adam serideki en yüksek bitiriciliğe sahip karakterlerden birinden o saldırıyı alıyor. Luffy'nin 100 tane saldırısının ardından attığı bitirici vuruşu Zoro hemen her saldırısında atabiliyor. İkisinin farkı bu. Ona bakarsan Jack 5 gün aralıksız dövüşüyor bu neyi ifade ediyor ? Karşıdaki adamların saldırı gücünün yeterli olmaması anlamına geliyor. Uzun süren dövüşlerin meali budur. Rakibini devirecek kadar saldırı gücün yoksa dövüş uzun sürer. Anti muhabbeti vardır dövüş uzun sürer. Çok denksindir uzun sürer. Gibi...

Şu anlık ? :) Zoro'nun dövüşleri kısa. Uzun bir tane dövüşü olması Zoro'nun dövüşlerinin uzun sürdüğü anlamına gelmiyor :)
Şu anlık tabii ki.İlerde olan dövüşleri bu kadar kısa sürmeyecek.King'in aksine yetersiz olmayacaklar çünkü.

Yani King kısa sürede düştü argümanı vallahi diyorum bak saçma sapan bir argüman. Zaten Zoro dövüşlerinin genel profili belli. Bunun özelinde Zoro handikaplı, zaman sınırı var. Tabi ki olması gerektiğinden de erken bitecek dövüş. Ve karıştırdığın, hata ettiğin kısım şu. Zoro'nun aldığı p-up'la Luffy'nin aldığı p-up bir değil. Zoro'nun aldığı p-up evrende sayılı. O kadar güçlü bir p-up karşısında sen Katakuri bu kadar dayandı King bu kadar dayandı diyemezsin.
Saçma sapan bir argüman değil.Kusura bakma Zoro kılıcıyla problem yaşarken,yaralı başladığı dövüşte anca üstün geldi King.P.up sonrası ise varlık bile gösteremeden yenildi.Luffy'nin aldığı p.up da evrende sayılı bu arada.Ray'in cümlesinin ne anlama geldiği açık.Dünyadaki bir avuç insan h.hakinin ileri seviyesini kullanabiliyorsa,dünyadaki en güçlüler arasında sadece bazıları geleceği görebiliyor.Nadirlik olarak geleceği görebilmek daha bile nadir bir güç hele.P.up sonrası bile King'in aksine handikaplı durumda olmasına rağmen çok daha iyi performans koymuş bir isim Kata.

King'in base savunması bile Katakuri'nin üzerinde kusura bakma. Zoro'nun saldırı gücü Tüm Kek Luffy'nin çok üzerinde çünkü. Buna rağmen Zoro King'e uzun bir süre adam akıllı hasar veremedi. Katakuri ise saldırı gücü Zoro'dan düşük olan Luffy'den hasar alıyordu.
Base savunma değil onlar.Adamın meyvesi zaten adam akıllı bir sertlik sağlamıyor ona.Irkından gelen özellikle tankladı gelen atakları.Ki hızını kullanırken de zaten bu savunmasını kullanamıyor.O ateş savunmasını da kullanamayınca gördük.2dakikada perişan oldu adam.Ki inanılmaz çapta bir iyileşmesi de yok.Uyanışı bile yok.

Luffy rakiplerini ufak ufak yıpratarak yeniyor Zoro ise çok daha kuvvetli ataklar yaparak yeniyor. Zoro ve Luffy'nin bitiricikleri arasında dağlar kadar fark var.
Luffy ve rakipleri,Zoro ve rakiplerine göre çok daha kompleks yalnız.Zoro daha bitirici olabilir.Buna karşılık fiziksel güçte Luffy önde,Luffy daha çevik,Luffy daha hızlı vs.. diye gider.
Karşıdaki adamların saldırı gücünün yeterli olmaması anlamına geliyor. Uzun süren dövüşlerin meali budur. Rakibini devirecek kadar saldırı gücün yoksa dövüş uzun sürer. Anti muhabbeti vardır dövüş uzun sürer. Çok denksindir uzun sürer. Gibi...
Dövüş süresinin uzunluğu ile hele ki bunlar offpanel ise saldırı gücü yetersizliği var denilemez.Roger-WB,Kaido-Bm,Ace-Jinbe gibi kişilerin saldırı güçleri ortada.Dövüş süresinin uzunluğu iki tarafında birbirlerine olan denkliğini vurgulamak için kullanılır.

Kata bu adamdan portrede önde, hız konusunda önde,haki konusunda ışık yılı kadar önde,fiziksel güçte geride falan değil,daha potansiyelli,Mogura ile King'in gösterdiği herhangi bir saldırıdan daha üstün bir saldırı gücüne sahip,çok daha kompleks,çok daha alan kontrollü bir yetenek sahibi.Çok daha iyi bir dövüşçü olması zaten bilinen bir şey.Hikayede de yeri daha büyük kesinlikle.

Bir taraf diğerini yendiğini rüyasında bile göremeyecek ise bu King olur.

Herkes Katakuri vs Zoro'da, Zoro'nun ilk 10 saati(hatta muhtemelen daha fazlasını) dayak yiyerek geçireceği konusunda hem fikir değil mi?

Günübirlikçiliğin resmini çiz deseler bu anket sonuçlarını gösteririm. :S 1 oy atılmış King'e ben utandım valla o yüzden ibret alınsın diye oylamıyorum 1 oyda kalsın o şekilde.
King dolar gibi, bir anda değer kaybetti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık