Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
King hızlanmak için savunmasını feda ediyor.Geleceği gören+Snakeman kadar hızlı adamla dövüşmek için o savunmasını feda edecek seve seve.Ki King gösterdiği hiçbir hız featiyle Kata'ya da dokunamaz o ayrı konu.H.haki sahibi+uyanış sahibi+Ray'in en güçlüler arasında az sayıda dediği+geleceği görebilen adam Viper v2 ye yenilmez.

Portre deyip geziniyorsunuz.Kimin portresinin açık ara iyi olduğu çok bariz.Kaido boşuna 3.5 atmamış Linlin'in veletleri de mi geldi deyip.
King gözle görülemeyecek derecede hızlı hareket edebiliyor. Hız konusunda g2'nin bir level üstü olan snakeman'i Kizaru'nun rüyalarında bile göremeyeceği hıza çıkarıp hayaller hülyalara dalan ve Katakuri'yi dokunulmaz yapan sizsiniz. Ayaklarınız az yere bassın yahu.

Katakuri daha potansiyelli diyebilirsin. İleride King'den daha güçlü olacak da diyebilirsin ama şu an rüyasında göremez King'i yendiğini.

Tayfanın güçlenmesi böyle "yaptım, oldu" şeklinde olunca eğreti duruyor, ben bunu demeye çalışıyorum. Sanki ben "bizimkiler nasıl bu kadar güçlü olabilirler?" diye sitem ediyormuşum gibi yazıyorsun. Güç verecekse de bunu düzgünce versin. Luffy'nin Katakuri karşısında Gözlem Hakisi'ni geliştirmesi hiç tuhaf durmadı, çünkü belli bir mantık vardı arkasında, ama Zoro'ya bakıyorsun adam kendisinde Fatihin Hakisi olduğunu ya yeni öğrenmiş ya da haberi yok, ama sanki 30 senedir kullanıyormuş gibi çok büyük ölçekte saldırılar yapıyor. Bu durum da haliyle sırıtıyor.

Oda bu arkta karakterlere itibar suikastı yaptı, benim için olay bu kadar net. Queen, Sanji'nin genlerini uyandırdığını görüyor. Kılıcını vuruyor, kılıç parçalanıyor. Sonrasında hala gülmeye eğlenmeye devam ediyor, hiçbir ciddiyet yok. King, Zoro'nun Fatihin Hakisi açtığını görüyor, yaptığı saldırıların hasar gücünün arttığını fark ediyor. Sonrasında hala "ben tanrıyım, haddini bil, köpek" ağzıyla konuşuyor. Bu ikisi daha önce hiç güçlü kişilerle karşılaşmamışlar sanırım, sadece zayıfları dövmüşler. Azıcık akılları olsa, rakiplerinin öncekilerden farklı olduklarını anlar ve ona göre dövüşe devam ederlerdi.
Hayır yanlış anladın.Bu havadan gelen muazzam güç artışlarını gördüysen niye Queen etkisiz saldırılar yapıyor diyorsun buna dikkat çekiyorum.Yoksa adamın attığı taramalı lazerler bile Yasakani no Magatama saldırısının bir boy küçüğü falan yani.Jelibon ve silahtan bile arka arkaya kaçan Sanji yemiyor o saldırıları sonra işe yaramaz gözüküyor.Bizim tayfanın imaj değişimini göstermiyor sorun orada.Sonra bir bakıyoruz çağ atlamışlar.Robin daha düne kadar Trebol'ü görünce saklanacak delik arıyordu.

King akıllıydı ama analizci birisi değildi.Oda gücünü tam açıklamadı.Ben yediği kesikleri düzeltirken çok enerji harcadığını düşünüyorum.Alev varken birşey olmuyor ama o enerjisini alevin yanmasına harcıyor olabilir.Adamın nasıl patladığını da açıklamadı Oda.Queen'in olayına katılıyorum kendini beğenmişlik yaptı.Onu belki de Sanji genlerden sıkıntı yaşayacağı için Oda öyle yaptı.Yani rakibi genlerden dolayı tükendiğini görünce onu yenemesin diye.

Az önce en güçlü dedin şimdi en güçlü değil diyorsun :) Ashura'sız en güçlü olduğu kesin mi kaynak var mı?
Üstte yazdığım gibi. Ne zaman “ashurasız en güçlü saldırısı” dediysem trip yedim. Ashura bi saldırı değilmiş.

Ömründe o saldırıyı 2 kişiye atmıştı. Biri mihawk diğeri tüm tayfanın dalıp yenemediği oz. Sen düşün artık en güçlü mü değil mi.

onigiri, kaplan saldırısı falan sıradan kalıyor ona kıyasla. Mihawk dövüşünde çok netti en güçlü saldırısının o olduğu. Hala daha üstünü göstermedi.

Hayır yanlış anladın.Bu havadan gelen muazzam güç artışlarını gördüysen niye Queen etkisiz saldırılar yapıyor diyorsun buna dikkat çekiyorum.Yoksa adamın attığı taramalı lazerler bile Yasakani no Magatama saldırısının bir boy küçüğü falan yani.Jelibon ve silahtan bile arka arkaya kaçan Sanji yemiyor o saldırıları sonra işe yaramaz gözüküyor.Bizim tayfanın imaj değişimini göstermiyor sorun orada.Sonra bir bakıyoruz çağ atlamışlar.Robin daha düne kadar Trebol'ü görünce saklanacak delik arıyordu.

King akıllıydı ama analizci birisi değildi.Oda gücünü tam açıklamadı.Ben yediği kesikleri düzeltirken çok enerji harcadığını düşünüyorum.Alev varken birşey olmuyor ama o enerjisini alevin yanmasına harcıyor olabilir.Adamın nasıl patladığını da açıklamadı Oda.Queen'in olayına katılıyorum kendini beğenmişlik yaptı.Onu belki de Sanji genlerden sıkıntı yaşayacağı için Oda öyle yaptı.Yani rakibi genlerden dolayı tükendiğini görünce onu yenemesin diye.
Normalde yeni güçler olmadan ne Sanji'nin, ne de Zoro'nun rakiplerine karşı şansı yoktu. Güçlendirme aldıkları zaman onlara denk olmaları gerekiyordu, ama Oda'nın elinin ayarı yokmuş gibi nasıl bir güçlendirme verdiyse utanmasalar tek atacaklardı. Kıran kırana dövüşler izlememiz gerekirken, iki tarafın sırayla birbirini ezdiği saçma sapan dövüşlere şahit olduk.

Üstte yazdığım gibi. Ne zaman “ashurasız en güçlü saldırısı” dediysem trip yedim. Ashura bi saldırı değilmiş.

Ömründe o saldırıyı 2 kişiye atmıştı. Biri mihawk diğeri tüm tayfanın dalıp yenemediği oz. Sen düşün artık en güçlü mü değil mi.
Çok çaresiz bir anda Kuma'ya attığı ShiShi SonSon neden değil mesela? Tamamen kişisel yorum bunlar. Adam vites değiştirmiyor Luffy gibi. Ha enine kesmiş ha boyuna kesmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık