Algıya oynuyorlar algıyaaa. Yer miyiz ? YemeyizTuzak Reis bunlar, mesela bir tane daha var Zoro kime yakın diye. İkisine de oy vermedim.
Zoro serinin güç olarak en tepesine çıkacak karakterlerin başında geliyor, birinci komutan ne la![]()

Algıya oynuyorlar algıyaaa. Yer miyiz ? YemeyizTuzak Reis bunlar, mesela bir tane daha var Zoro kime yakın diye. İkisine de oy vermedim.
Zoro serinin güç olarak en tepesine çıkacak karakterlerin başında geliyor, birinci komutan ne la![]()
Korsanfanın ne kadar elit bir forum olduğunu tekrar gördüm teşekkürler Mewtwo
Oylar Zoro ve Rayleigh olduğu için pek dağılmadı kıyas yapmak doğru değil. Zoro ve Yaşlı Ray olsa ankette orada da yakın sonuçlar olmazdı.Yani bu forumdan çok mantıklı şeyler çıkmıyor genelde ama bu anket o kadar absürt değil.
En azında üçüde yakın oy almışlar.
Burada Kata 20 oylarda iken Marco 3.
Bilmiyorlar Marco,Kata'yı yerden yere vurur.
Yanında Jozu'yla tabii ki.Bilmiyorlar Marco,Kata'yı yerden yere vurur.
Marco’ya haksızlık etmişler biraz onun dışında dengeli anket.Tabii Beckman için tüm dünyada beklenti çok fazla o da belli ki her yerde aynı.
Kozlar paylaşılsın! Ortada ne var ise dökelim, yanacak canlar yansın; ağlayacaklar öte tarafta ağlasın!Sadece gördüğümüz İmparator sağ kolu üçlüsü olsun, bizim forumda da Worstgendeki gibi dengeli olur. Bence haksız bir kıyas mevcut. Ray ve Zoroyu çıkarın az ateşli bir anket görelim
Ne diyon ya sen ?Zoro diyen neyin kafasını yaşıyor. Hadi körsünüz Zoro, Katakuri’den güçlü dediniz lan Rayleigh var orada. Luffy bile Rayleigh seviyesine kaido’yu yenince ancak gelecek. Zoro’nun daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Ayrıca nerede Ben Beckman, Marco ve Shiryuu?