Forumda herkes ya Zorocu ya Luffyci'dir. Her oylama da Zoro vs Luffy'dir. Şıkların Zoro mu Luffy mi olduğunu anlamak lazım sadece.Kataya giden oylarda sadece 3,5 Luffyci olması gerçeği. İlk Zoroya atmıştım Rayi görünce Ray'e çevirdim gizli zorocu olduğumu öğrendim
Abi elbette Zoro geçecek, Allahın emri o. Lakin önce öğrendiği gücü kontrol edip uzmanlaşmalı. Ben eminim Zoro şuan kral hakinin temel kullanımını bile bilmiyordur. Bu gücün farkına varıp kontrol edip uzmanlaşması çok sürmez zaten de. Ben bekliyorum şahsen böyle bir şey.Zoro dövüşün sonundaki hali ile sağ kolu rahat yendi. Sıradaki rakibi amiral gücünde olacaktır. Dövüşe biraz geriden başlayacağını düşünürsek amiralden biraz zayıftır şu an.
Ray de Kizaru'yu tutuyordu ama yoruluyordu. Amiralden biraz zayıf belli ki o da.
Aynı seviyelerin adamı oldular. Ray kazanır diyene yanılıyorsun demem. Elbette Ray çok tecrübeli ve ağırlığı olan bir isim. Ancak yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Boynuz kulağı geçmek üzere.
Yani? Bunlara bakarak mı oy verelim bizde? Argüman niteliği taşımıyor. :d 99 King oyu var orada te allam.
Bu da bir gelişme. Yavaş yavaşRayleigh = Zoro > King=Kata=Marco
Benden kolay kolay Zoro'ya oy çıkmaz
İkisi de kazanır bana göreBence de. Ben Zoro'ya oy verilmesi için motive edici bir şey yazmak istedim. Zoro harici Ray harcar. Zoro da hemen hemen denktir yaşlı Ray'e. İkisi de amirale zorluk çıkararak kaybeder şu an.
İyiki ankette Rayleigh var aksi halde oy kullanmama durumunda kalacaktım. Seri sonu en güçlü deriz canım ne olcak.Bu da bir gelişme. Yavaş yavaş
Ray için katılıyorum ama Zoro Ryokugyu'yu alabilir. Fuji'yi baya baya zorlar.Bence de. Ben Zoro'ya oy verilmesi için motive edici bir şey yazmak istedim. Zoro harici Ray harcar. Zoro da hemen hemen denktir yaşlı Ray'e. İkisi de amirale zorluk çıkararak kaybeder şu an.
Yani bu forumdan çok mantıklı şeyler çıkmıyor genelde ama bu anket o kadar absürt değil.