Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Sağ kol bile etmeyen adamı dünyanın en tehlikeli suçlularının olduğu hapishaneye müdür yapmazlar.
Katılmıyorum bu dediğine!

Şu anda İmpel Down'un müdürlüğünü Hannyabal yapıyor farkındaysan. Magellan'ın meyvesi çok sıkıntılı ufacık bir teması bile komaya sokabiliyor. Bak şu video'da olduğu gibi. İmpel Down'a ben de Magellan'dan daha iyi bir müdür düşünemezdim. Adamın meyvesi aşırı sıkıntılı. Ceasar, Magellan'ı duyduğunda onu aşağılayarak o benimle mukayese edilemez gibi bir şey söylüyor.

Katılmıyorum bu dediğine!

Şu anda İmpel Down'un müdürlüğünü Hannyabal yapıyor farkındaysan. Magellan'ın meyvesi çok sıkıntılı ufacık bir teması bile komaya sokabiliyor. Bak şu video'da olduğu gibi. İmpel Down'a ben de Magellan'dan daha iyi bir müdür düşünemezdim. Adamın meyvesi aşırı sıkıntılı. Ceasar, Magellan'ı duyduğunda onu aşağılayarak o benimle mukayese edilemez gibi bir şey söylüyor.
Caesar, Vegapunk'u duyunca da zeka yönünden aynısını söylüyordu. Ve Vegapunk şeytan meyvesini Momonosuke'nin ejderinden gördüğümüz üzere kusursuz biçimde üretebiliyorken Caesar'ın üretebildiklerini de biliyoruz hani :(

Magellanın seviyesi cidden çok muamma gözüküyor bana hep.
Adam Bb tayfasını tekledi bu çok büyük bir feat. Ama meyveden ama şundan falan anlamam. Meyve kapatıp mı dövüşsün adam.
Perostan net güçlüdür. Tuttuğu adamlardan biri devrimcilerin 3 numarası ve yüksek ihtimal kumadan güçlü. Bir diğeri ise koskoca jimbei.
Dofly bu kadarını yapamazdı bence.
Cracker yapabilirdi. Yc3 bana uygun geliyor. Fakat turmaktan öte kovaladı orada magellan tüm ekibi. Yc2 seviyesi o yüzden bana çok mantıklı geliyor.
Orada düşünüyorum jack veya dof olsa bu kadar sağlam duramayabilirdi ama queen, jozu gibi elemanlar aşağı yukarı magellan performansı verirdi.
Shiryuda yc3 olabilir o yüzden veya 2. Meyveyle beraber temiz bir yc1 olmuştur. Birde güzel kılıç çeker işte alın size zorinin rakibi.

Öncelikle ID'nin müdürü hannybal falan değil. Dof hapisteyken beni neden koruyorsun magellan diyordu.
İkinci olarak da ceaser orada magellanı küçümsemiyordu. Luffy'nin onunla karşılaşmış olmasına şaşırıyordu.
Yani buralardan magellan'ın seviyesini düşürecek şeyler çıkmaz.
ID müdürü şuan Hannayabal yardımcısı Magellan.Wikide böyle yazıyor istersen bakabilirsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık