Katakuri kesinlikle değil. Çünkü adam Luffy ile karşılaşmadan önce 10 küsür kişi 10 farklı ağızdan "Aman haa bu daha önce hiç yenilmedi, hatta sırtı dahi yere gelmedi, hatta façası dahi bozulmadı" diye hype bastılar. Keza aynı şekilde Katakuri'nin ağız yapısını da ilk defa Luffy görüyor düşmanları arasından.
Benim mantığıma göre (tabi yazar Oda olduğu için bu yalan da olabilir) bu Katakuri'nin Dressrosa Sonrası Luffy'den daha güçlü kimseyle dövüşmediği anlamına gelir. Zira Dof'u takım oyunu ile anca yendikten sonra sadece bir tane yarım power-up alma ile Luffy zor da olsa Kata aldı. Nitekim, Kata hiç Amiral ya da Marco, Beckman ayarında biri ile dövüşmemiş olmalı.
Shiryu'yu da eliyorum çünkü gerçek sağ kolu o mu bilmiyoruz ? Zira orijinal tayfasının bir üyesi değildi. Ve güç olarak tamamen featless.
Geriye kalan 3 aday arasında King net sonuncu. King'in hem Marco karşısındaki zorlanışı ve QUeen ile beraber dalma isteği onu biraz geriye düşürüyor. King, Kata'nın bile altında olabilir emin olamayız henüz ciddi dövüşmedi.Ama KAta kendi arkında, King'in kendi arkında olduğundan daha dominant idi.
Marco ile Beckman arasında ise, Açıkçası Marco'Nun son arktaki "eee ben ne yapacağım" tavırlarından tutta.Big Mom'ın avuçlarında kafası kesilmiş horoz gibi bekleyip, kurtarılmayı bekleyişi falan beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.
Eskiden bu soruya yanıtım MArco idi şu an ise Beckman'a yakınım. Çünkü Shanks tayfası WB gibi 16 tane tümen komutanı olan bir tayfa değil. Tayfa'nın 5. adamı Vista bile Başka yonkoların 3. kumandanlarına gidebilir yani. Ancak Shanks'ın ekip, Mugiwaralar gibi ufak. Haliyle bu da herkesin çok güçlü olmasını gerektiriyor ve bu durumda da Beckman epey güçlü olmalı.
O yüzden Beckman diyorum. Ancak 1-2 ay önce sorulsa Marco derdim.
Tabi Roger'ı ve Xebec'i Yonko saysak; Rayleigh ve WB de listeye girebilirlerdi (gelmiş geçmiş en iyiler olarak) ve bu listedeki herkesin üstüne çıkarlardı ama biz şu an güncelleri konuşuyoruz.