King >Kata>Bechman>Shiryu>Marco
Çakma Kuş, Orjinaline fark atmış hangi manga kanka bu JFODJDUEJDJDNSUDKing >Kata>Bechman>Shiryu>Marco
Büyük konuşmayı genel olarak sevmem bunda konuşacağım ama King Kata'dan üstün olduğunu genel olarak göstersin 5 ay King avatarı yaparım.6 aya daha çıkarabilirim.King >Kata>Bechman>Shiryu>Marco
Kılıç ustası.Büyük konuşmayı genel olarak sevmem bunda konuşacağım ama King Kata'dan üstün olduğunu genel olarak göstersin 5 ay King avatarı yaparım.6 aya daha çıkarabilirim.
Bilmem kopyam düşünsün.Anca paralel evren olacağı için sorun yok xd.Kılıç ustası.
Avatarı şimdi mi ayarlıyım, akşama mı?
Listede takıldığın tek şeyin bu olmasına ayrı bittim lanBüyük konuşmayı genel olarak sevmem bunda konuşacağım ama King Kata'dan üstün olduğunu genel olarak göstersin 5 ay King avatarı yaparım.6 aya daha çıkarabilirim.
Sen şimdi kılıç ustası bitiriciliğini (mhhhhhhhhhh) ret mi ediyorsun.................Bilmem kopyam düşünsün.Anca paralel evren olacağı için sorun yok xd.
Listedeki en net şey Kata>King çünkü...Birinin meyvesiz yaptığını diğeri meyve kullanıp yapamıyorsa tartışmaya gerek yok.Oda bitirdi orda King-Kata tartışmasını.Listede takıldığın tek şeyin bu olmasına ayrı bittim lan
Vuramayacağı şeyi bitiremez diyorum...Sen şimdi kılıç ustası bitiriciliğini (mhhhhhhhhhh) ret mi ediyorsun.................
Bu avatarı yapar mısın ?Büyük konuşmayı genel olarak sevmem bunda konuşacağım ama King Kata'dan üstün olduğunu genel olarak göstersin 5 ay King avatarı yaparım.6 aya daha çıkarabilirim.