Ödül olayını aşağıda açıkladım zaten ödül olayını aynı Oluşum ve Ünvanda inceleyeceksin. Big Mom korsanlarını kendi içinde İmparatorları kendi içinde Kaido tayfasına kendi içinde bakacaksın. Jack ve Kata savaşsa Jack Kataya dokunamaz ondan eminim zaten.
ben şuan için konuşuyorum. Teach ve Shanks ikilisinin Linlin ve Kaido'yu geçeceğini düşünüyorum zaten
Yani sana yakın düşünüyorum aslında, bazı noktalarda ayrışıyoruz sadece. Ödüller aynı zamanda açıklandı ama aynı neslin korsanları değiller bunlar, Kaido ve Linlin için yaparsın belki karşılaştırmayı ( aslında onlar için de kesin bir yorum yapmam ama neyse
) ama Shanks ve Teach bu ikisinden ayrılıyor. İkisi de yeni yonkou, yeni nesil göreceli genç korsanlar. Bu yüzden ben olaya Roger-Newgate-Linlin-Kaido olarak bakıyorum daha çok. Ayrıca aynı zamanda açıklanan ödüllere bakıyorsak Newgate ve Roger var ortada, Roger daha mı güçlü şimdi ?
Tabi birde önceki mesajımdaki son cümlem var, tek kuklası 860m eden adamın normalde yüzlerce kukla ile Kata'yı parçalaması lazım ama öyle olmayacağını biliyoruz. Seri sonunda Shanks - Dragon - Luffy - Teach bence çok net yonkou üstü olurlar. Roger kadar çıkarlar mı bilmiyorum ama Linlin ve Kaido üstü net bence. Tabi yazdığım 4 isimden büyük ihtimalle birkaçı ölecek, umarım.