pardon vegapunk'ı nerede görmüştük?Serideki değil, East Blue'daki en zeki karakter olduğu söylendi. Serinin en zeki karakteri gördüklerimiz arasından muhtemelen Vegapunk idir.
pardon vegapunk'ı nerede görmüştük?Serideki değil, East Blue'daki en zeki karakter olduğu söylendi. Serinin en zeki karakteri gördüklerimiz arasından muhtemelen Vegapunk idir.
Kizaru Vegapunk'mış diyorlarpardon vegapunk'ı nerede görmüştük?
Ahahahaha.pardon vegapunk'ı nerede görmüştük?
O kadar boş bir herifin vegapunk çıkma ihtimali yok.Kizaru Vegapunk'mış diyorlar
Benckman nerede püskürtmüş Kizaruyu.Beckmann'dan beklentisi yüksek olan sadece ben değilmişim. Borsalino'yu tek sözüyle püskürtmesi gayet açıkça güçlü olduğunu ifade ediyor gerçi ama ne kadar? gerçekten görmek istiyorum. ek olarak Oda SBS'de onun serideki en zeki karakter olduğunu söylemişti bir de
Saldırmaya gtü yemediği için püskürtme yok ama amacına ulaşmasını engelliyor Beckman. Orada istediğini alan taraf Beckman'dır. Kizaru uzak mesafeden minicik anahtarı vuracak kadar iyi nişancı. Gemi açıktayken Luffy ve Law'ın fişini çekebilirdi. Hedefinin işini bitirmek üzereyken Beckman yüzünden geri vites yapıyor. Devamında yaptığı saldırı da iş işten geçtikten gemi deniz altına indikten sonra gerçekleşiyor. Çok yiyorsa bundan kaçabilmişlerse şanslıdırlar diye ayak yapmak yerine açıktayken vursaydı Kizaru.Benckman nerede püskürtmüş Kizaruyu.
yuh be? ben de denjiro'nun metresiyim o zamanKizaru Vegapunk'mış diyorlar
Benckman nerede püskürtmüş Kizaruyu.