King ve Shiryu hak ettikleri oyu almış.
Beckman da aşırı fazla almış. Tamam benim de beklentim var ama, altın kaplama mermi mi atıyor ne yapıyor bu arkadaş.King ve Shiryu hak ettikleri oyu almış.
Marco çok almış bence gereksiz şekildeBeckman da aşırı fazla almış. Tamam benim de beklentim var ama, altın kaplama mermi mi atıyor ne yapıyor bu arkadaş.
Beckman'ın neden çok farklı bir seviyede çıkacağını düşünüyor millet ben onu anlamıyorum.Hani en güçlü çıkabilir de neden farklı bir ligde çıkmak zorunda yahu.Sırf Kizaru'ya kıpırdama dedi diye bide.Sağ kol dediğimiz adamlar bunu yapamıyorsa zaten yonkolar kepenkleri kapatıp gitsin.Beckman da aşırı fazla almış. Tamam benim de beklentim var ama, altın kaplama mermi mi atıyor ne yapıyor bu arkadaş.
+1 diyorum. En azından 2.250.000.000 - 3.000.000.000 arası çıkabilir.Bence Yonko seviyesine en yakın sağ kol Beckmann'dır.
Gereksiz alan BeckmanMarco çok almış bence gereksiz şekilde
Yonko tanitilirken güzelce isimleri ile anıldı diğerlerine nazaran. Kaptanindan daha da büyük olan tek adam sanırım. Anormal değil bence. Ki olmayadabilir en güçlü ama Marco kendi tayfasinda bile en güçlü mü o da belli değil ki.Gereksiz alan Beckman