Yok ben kaşınanı çürütüyorum genelde arkadaş soru sormuş sadece.Karıştırma. Yoksa seni de çürütür.
Yok ben kaşınanı çürütüyorum genelde arkadaş soru sormuş sadece.Karıştırma. Yoksa seni de çürütür.
Öyle kaşınma maşınma girmeyelim istersen. Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkma sen. Takıl kendi çapında.Yok ben kaşınanı çürütüyorum genelde arkadaş soru sormuş sadece.
Beckman>amiral.
Zaten sağ kolların çoğu > amiral.
Benimkinin alma olasılığı daha fazla ama sen bilirsinSeninki hariç
Kimseyi çarptığım yok, burada herkes kendi çapında takılıyor. Çapından büyük konuşan ban yiyor çok şükür ban yemedim şu ana kadar.Öyle kaşınma maşınma girmeyelim istersen. Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkma sen. Takıl kendi çapında.
Çürütücü kardeş konuya çok hakim değilim ama önceki mesajına biraz göz gezdirdim. Kata genç ve gelişme çağında ve bu haliyle bile her anlamda Luffy'den üstündü neden yonko olamasın diyorsun sanırım. BB'den 2 kat genç BB o haliyle güçlendi (BB'nin olayı malum) falan da demişsin de Kata'nın yaşı 48. Adam olmuş zaten olacağı kadar sanırım sen 28 sanıyordun.Yok ben kaşınanı çürütüyorum genelde arkadaş soru sormuş sadece.
Beckman dediğin gibi nedense daha ağır geliyor.Mihawk taş çatlasa bizimkilerle takılan Law gibi olur o tayfada. Ne Mihawk'ı o topa sokar ne de Beckman'ın ağırlığını azaltır Oda.
En başından beri en güçlü yonko sağ kolunun Beckman olduğu benim gözümde o kadar bariz ki aksi çıkarsa çok şaşırırım.