Diyelim ki Mihawk korsan, bu durumda en güçlü 5. korsan olmaz, en güçlü beş korsandan biri olur.
Kendini neden attı peki ? Luffy'nin iradesini kıramadı ve güçlü olduğunu kabul etti.Katakuri savaşın başlarında öldürecem seni falan diyordu.Katakuri o savaşta mağlup olmuştur.Yeraltı dünyasını yönetiyormuş. Luffy gibi bir bebekten hayatının dayağını yemiş. Luffy, Kata’yı yenince saygıdan sevgiden ne yapacağını şaşırdı. Çünkü kendisi de yenemeyeceğine emindi. Zaten Kata kıyak çekti kendini yere attı.
Dof dediğimiz beceriksizin neresi büyük korsan Allah aşkına. Kaido’nun ismini duyunca Dof’un korkudan gözleri doluyoru. Kata duysa Kaido’nun ismini gereken neyse onu yapar. Dof, Yonkou adı duyunca ağlayan bir tip.
Mihawk korsan olamaz,çünki en güçlü dört korsanın Shanks,Kaido,Big mom ve Teach olduğu bariz,Mihawk Shankstan güçlü olduğuna göre,Mihawk korsan değildirDiyelim ki Mihawk korsan, bu durumda en güçlü 5. korsan olmaz, en güçlü beş korsandan biri olur.
Sen diyordun Jack sağ kol diyeAsıl ankette ne işi var demeniz gereken Jack.O sıralar sağ kol sanılıyordu sanırım o yüzden ankette.Bu adam bile varken birde Doffy’e laf atılmış yazık.
İlk sağ kol anketi açarken bir o vardı çeviri kurbanı da olmuştuk biraz.Anketi açtım onu koydum napayım çeviri öyle diyordu.Daha sonrasında anlamıştım ama kral ve kraliçe ismi geçince ilk zamanlar öyleydi sadece.İşte adamın ağırlığı sağlam olunca övülüp amirallere dalınca inanması kolay oluyor birde dressroda jack ismi geçince.Sen diyordun Jack sağ kol diye
Roronoa rero da yok@Kuroro Anket sıfırlanmalı ve eklenmeler yapılması gerek zira kata yok king yok.