Bunlar hep fanlıkUlen en güçlü sağ kol anketinde beckman marcoyu geçmiş burda marco önde .D
Bunlar hep fanlıkUlen en güçlü sağ kol anketinde beckman marcoyu geçmiş burda marco önde .D
Bence de yav,Marco hem engüçlü sağ kol hemde en güçlü korsanlardan biri küçümseniyor çokBunlar hep fanlık
Biri yonkou olmuş diğeri ise şişi bu kadarı yeter bana kıyas için Kim olursa olsun hiçbiri bir yonkou seviyesinde olamaz çünkü o zaman en güçlü 4 korsan ünvanı çöpe gider.Sen diğer kulvarlarda karşılaştırılırsa farklı sonuç çıkacağını neye dayanarak söylüyorsan
+1.Biri yonkou olmuş diğeri ise şişi bu kadarı yeter bana kıyas için Kim olursa olsun hiçbiri bir yonkou seviyesinde olamaz çünkü o zaman en güçlü 4 korsan ünvanı çöpe gider.
Benim işin şakası ama Mihawk ankette uçmuş daha da kimse tutamaz.Oğlum niye böyle yapıyon lan ne güzel anlatıyom sana sende anlıyon :/
Mihawk devreye girince bütün karizma sevdalıları o tarafa kaymış Beckman terkedilmiş Adamı aç açıkta bıraktılar resmen Shiryu da yalan olmuş baksanaBence de yav,Marco hem engüçlü sağ kol hemde en güçlü korsan küçümseiyor çok
Şişi olduğu gibi Dünya'nın en iyi kılıç ustası. Ünvanları kaale almayı öğrenmiş olmalıydın bu zamana kadarBiri yonkou olmuş diğeri ise şişi bu kadarı yeter bana kıyas için Kim olursa olsun hiçbiri bir yonkou seviyesinde olamaz çünkü o zaman en güçlü 4 korsan ünvanı çöpe gider.
Savaşta zeka da önemli tabi, salak oğlum Wevil tipe bakBenim işin şakası ama Mihawk ankette uçmuş daha da kimse tutamaz.
Şu Weevil eğer karizma biri olsa şuan bu konuda olmasını hakaret sayanlar olurdu. Yonkoulardan daha güçlü olup olmadığını tartışıyorduk. Belki şu an serinin zirvesidir. Sonuçta akılsız böyle saf adamlar hep hayvan oluyor. En az oyu o alacak gibi