O zaman en güçlü oluşum Marcoya ait oluyor?FAnlığa gerek yok. En güçlü oluşum Dof'a aitti. Wb ailesi ile vs atabilen tek tayfa.
O zaman en güçlü oluşum Marcoya ait oluyor?FAnlığa gerek yok. En güçlü oluşum Dof'a aitti. Wb ailesi ile vs atabilen tek tayfa.
Yonko oluşumunun prototipiydi Doflamingo tayfası ve ağı.Bir zamanlar mini yonko diyordum ki hala arkasındayım.Novaların dofun düşüşüne verdiği tepki ufak çaplı bir yonko gibi.Vaay çekiyor hepsi lord indirdikleri için değil çünkü Law gibi kendileri de lord olabilir zaten.FAnlığa gerek yok. En güçlü oluşum Dof'a aitti. Wb ailesi ile vs atabilen tek tayfa.
Soru net değil. Yonkouları en güçlü dört yapmış, bende 5. gücü seçtim. Marcoları da zaten ekibiyle değerlendirdim. Bireysel mi bakıyoruz?O zaman en güçlü oluşum Marcoya ait oluyor?
Yeap bireysel sormuş.Soru net değil. Yonkouları en güçlü dört yapmış, bende 5. gücü seçtim. Marcoları da zaten ekibiyle değerlendirdim. Bireysel mi bakıyoruz?
Nw deki rastgele adamların gelip tarumar ettiği yonkou prototipi.Yonko oluşumunun prototipiydi Doflamingo tayfası ve ağı.Bir zamanlar mini yonko diyordum ki hala arkasındayım.Novaların dofun düşüşüne verdiği tepki ufak çaplı bir yonko gibi.Vaay çekiyor hepsi lord indirdikleri için değil çünkü Law gibi kendileri de lord olabilir zaten.
Hayır. Kılıç ustası olarak Mihawk üstün. Diğer güçleri de kıyaslarsak denklerShanksla kılıç ustası olarak denkler diğer güçleri kıyaslarsak başka bir durum çıkacaktır.
Hemen çarpıtma hemen çarpıtma az çakal değilsin.Yeap bireysel sormuş.
Nw deki rastgele adamların gelip tarumar ettiği yonkou prototipi.
Weevil'ı falan görmedik ki, o zaman herkesin kişisel tercihine kalmış.Yeap bireysel sormuş.
Nw deki rastgele adamların gelip tarumar ettiği yonkou prototipi.
Tayfadan bahsediyorum ben kaptandan değil.Hemen çarpıtma hemen çarpıtma az çakal değilsin.
Şimdi 2 tane D. ki bir tanesi geleceğin korsan kralı nwdeki rastgele adamlar oluyorsa önemli adamlar dolar milyarderleri olmalı o zaman.
Öyle tabi. Ama şöyle bir bakınca Marconun muhattapları, amiraller ve Teach oldu. Hani ciddi bir ağırlığı var adamın.Weevil'ı falan görmedik ki, o zaman herkesin kişisel tercihine kalmış.
Görünen köy kılavuz istemez. Shici olup da ''En'' sıfatını elinde bulunduran, bir yonkouyla vs. atabilen tek shici de Mihowk.ilecek olan en güçlüdür. Weevıl ondan güçlü olamaz.Weevil'ı falan görmedik ki, o zaman herkesin kişisel tercihine kalmış.
Eh onu diyorsan müttefikleri biliyorsun filo kurdu adamlar daha ne olsun dressrosa kaynıyordu resmen.O filo daha sonra kk filosu olacak güçlü adamlarla dolu.Tayfadan bahsediyorum ben kaptandan değil.
Öyle tabi. Ama şöyle bir bakınca Marconun muhattapları, amiraller ve Teach oldu. Hani ciddi bir ağırlığı var adamın.