Doflamingo ya ayrılan zaman muhtemelen diğerlerine ayrılmayacak gibi duruyor. Mihawk'ın Shiryu'ya yenildiği bilgisini de arada geçiştirirler ileride.Kısmen doğru bir önerme. En güçlü 5.ye sahiplerdi ancak artık sahip değiller.
Doflamingo ya ayrılan zaman muhtemelen diğerlerine ayrılmayacak gibi duruyor. Mihawk'ın Shiryu'ya yenildiği bilgisini de arada geçiştirirler ileride.Kısmen doğru bir önerme. En güçlü 5.ye sahiplerdi ancak artık sahip değiller.
Wanoda görebiliriz belki Mihawkı. Gerçi İnusundan Nekosuna,Jimbeisinden Marcosuna Wevılına göreceğiz gibi gözüküyor hepsini o arc çokta gerek yok gibi.Doflamingo ya ayrılan zaman muhtemelen diğerlerine ayrılmayacak gibi duruyor. Mihawk'ın Shiryu'ya yenildiği bilgisini de arada geçiştirirler ileride.
Sana cevabı anket vermişÖnce Vistayı harcasın sonra belki Marco tenezzül eder dövüşmeye.
Ne anketler gördükSana cevabı anket vermiş
Sağ kol? Amiral? Hala mı yahu.Bütün sağ kollar amiral ya da amirale çok yakın seviyede çıktığında, Wano'da shogunun amiral ayarı bir karakter olduğunu gördüğünüzde, Mihawk'ın Weevıl'dan güçlü olduğunu gördüğünüzde anlarsınız. Ama iş işten geçmiştir bir kere
Wano'da amiral yenecek Zoro, sen daha sağ kol diyorsun. :/Sağ kol? Amiral? Hala mı yahu.
Bana o sahneyi yollar mısın? Ben hatırlayamadım da.
EfendimNe anketler gördük
Hisoka vs Chrollo der geçerim.