doflamingo'nun yeteneğinin şeytan meyvesinden kaynaklanıp kaynaklanmadığı henüz belli olmadığı için doflamingoyu bu ankete katamayızDoflamingo'nun meyvesi, insanları kontrol edip, Oz'un ayağını kağıt keser gibi kesip üstelik hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmediği için oyumu "diğer" seçeneğinden yana kullandım bu yetenekleri benim gözümde onu 2. yapmaya yetiyor ve daha birçok farklı yeteneğinin de çıkacağını düşünüyorum ama adam hakkında o kadar az bilgi var ki logia bile çıkabilir ama paramecia ysa BANA GÖRE en güçlü 2. paramecia dır.
enteresan bir yaklaşım ama haklısın kim bütün gün karın ağrısıyla uğraşmak ister ki???bence en güclü doku doku no mi,ama saatlerimi tuvalette gecirmek istemezdim o yüzden fuwa fuwa no miyi tercih ederdim oyumuda ona verdim
Tamam'da abi o sürekli zehir türevi şeyler yediği için öyle olmuş. Yemezsen eğer sen sorun yaratmaz ben Nikyu ile doku arasında kaldım Venom = Zehir olaraktan Doku Doku iyidirbence en güclü doku doku no mi,ama saatlerimi tuvalette gecirmek istemezdim o yüzden fuwa fuwa no miyi tercih ederdim oyumuda ona verdim
Horo Horo no mi yi atlamışsın hocam çok tehlikeli bir Paramecia yetenek Thriller Bark Arc ta Usopp olmasa tayfanın son durağı orası olabilirdi. Sadece şuan olduğundan daha iyi bir kullanıcısı olsaydı karşısında kaç kişi durabilirdi.
Aslında bu ikisi ve Bonney'in meyvesi de aklımdaydı ama seçenekleri değerlendirirken bunları koymaktan vazgeçtim, aslında koysam da olurmuş ama seçenekler 15 ile sınırlı olunca seçim yapmak zorunda kaldım, bu üçlü yerine " Bara Bara - Hana Hana - Ori Ori " üçlüsünü aldım ankete, ne kadar doğru bir seçim yaptığım tartışılır tabi ..noro noro'da baya güçlüydü
Doflamingo'nun meyve kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz, bu yüzden ankete almak yanlış olur..Doflamingo'nun meyvesi, insanları kontrol edip, Oz'un ayağını kağıt keser gibi kesip üstelik hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmediği için oyumu "diğer" seçeneğinden yana kullandım bu yetenekleri benim gözümde onu 2. yapmaya yetiyor ve daha birçok farklı yeteneğinin de çıkacağını düşünüyorum ama adam hakkında o kadar az bilgi var ki logia bile çıkabilir ama paramecia ysa BANA GÖRE en güçlü 2. paramecia dır.
Bu dediğini Luffy'e yapmıştı ve aynen dediğin gibi olmuştu, ama nedense Shiki kendi kendine bozmuştu su balonunu ..Shiki'nin meyve de sağlam aslında denize dokunursun adamı boğarsın zaten suda yüzemez karşındaki adam meyve yediyse.
Aynen, 20 yıl canavar yetiştirmekle uğraşacağına gidip adam gibi tayfa toplasa, o canavarlardan çok daha güçlü adamları yanına toplayabilirdi..Fuwa Fuwa no Mi.Bu adam planı için 20 yıl bekledi ama boşuna.Kaldırdığı adaları marineford a atsa denizci diye bir şey kalmazdı ortada.Ne gereği var 20 yıl bekle canavarlardan medet um.