Ne?Çoğunun ki sayılmaz, derin bağları vardı. Herkesin kaçmak için yarıştığı yerden gitmeyen, tanımadığı insanlar için kendini feda eden bir Bon chan farklı yerde.
Nami'nin yaptığı şeyler 5 para etmez.
Bon Luffy'i ne kadar tanıyordu ki?İyi de Bon o kadar övülürken rütbeli bir denizcinin görevini bırakıp Robin ve annesine yardım etmesi hem de hiç tanımadan daha büyük fedakarlık. Tabi tanımamaya bakıyorsak geçerli yoksa ben en fazla etkileyenlere verdim oyumu.
Bon zaten kaçak durumunda ama adalete inanan birinin kendi kurumu dahi olsa yaptığı yanlışı görüp konumunu hiçe sayarak ölmesi bence çok daha büyük fedakarlık.Bon Luffy'i ne kadar tanıyordu ki?
Sırf abisini kurtarabilmesi için öyle ID gibi bir cehennemde kalması olsun öncesi olsun Bon çok ayrı bir yerde. Tabi kişiden kişiye değişir.Bon zaten kaçak durumunda ama adalete inanan birinin kendi kurumu dahi olsa yaptığı yanlışı görüp konumunu hiçe sayarak ölmesi bence çok daha büyük fedakarlık.
Aynen öyle kılık değiştirip Luffy'nin yerine yakalanması da az değildi.Zaten Bon 1 Zeff 2.Sırf abisini kurtarabilmesi için öyle ID gibi bir cehennemde kalması olsun öncesi olsun Bon çok ayrı bir yerde. Tabi kişiden kişiye değişir.
Zeff olayı da tüyler ürpertici.
Aslında hepsinin fedekarlıkları üst düzey. İşte herkesi her biri farklı etkiler. Beni Bon reyiz etkilemiştir bu konuda. Sözü de on numaradır.Aynen öyle kılık değiştirip Luffy'nin yerine yakalanması da az değildi.Zaten Bon 1 Zeff 2.
Yalnız Saul da sırf Robin ve annesi için bütün denizcileri karşısına alıyor ki bunlardan biri de Aokiji ve yanında Akaiunu da varmış. Sadece Magellan yok yani.Sırf abisini kurtarabilmesi için öyle ID gibi bir cehennemde kalması olsun öncesi olsun Bon çok ayrı bir yerde. Tabi kişiden kişiye değişir.
Zeff olayı da tüyler ürpertici.