Ve Magellan tek attı :')Beyazsakal için ayakta öldü argümanını kabul etmiyorum. Cidden dayanıklı olsa ayakta ölmezdi. Çünkü ölmezdi. Benim için dayanıklılık eşittir acıya tahammül etme. Bu konunda da kimse Karasakal'la yarışamaz.
3 arc boyunca poşet gibiydi ama.Zoro'dur adam ayakta ölümü yendi dandik dandik ölmedi.
Magellan denk getirirse herkese tek atma ihtimali olan bir denyoydu. Zehir bu sonuçta. Babası ağzına depremi verdi yine bir şey olmadı. Sengoku saf enerji gömdü. Ki One Piece evreninde saf enerji en güçlü şey. Katranı olsun, Lucci'nin yaptığı olsun. Saf enerjiye bile dayanıyor Karasakal.Ve Magellan'dan tek yedi
Zoro evet çok dayanıklıdır ama bence Luffy dir o kadar dayak yer gene bana mısın demez. Luffy≥Zoro diyyebiliriz bence.Zoro'dur adam ayakta ölümü yendi dandik dandik ölmedi.
Garp'ın ve Akainu'nun toplamından fazla almış. Ne azı yahu gözünüz doysunBigmom'ın bu kadar az oy almasının sebebini anlayamıyorum.
Kadının dayanıklılığını 5 yaşından beri görüyoruz halbuki.
Eşek bile dayanıyor onaMagellan denk getirirse herkese tek atma ihtimali olan bir denyoydu. Zehir bu sonuçta. Babası ağzına depremi verdi yine bir şey olmadı. Sengoku saf enerji gömdü. Ki One Piece evreninde saf enerji en güçlü şey. Katranı olsun, Lucci'nin yaptığı olsun. Saf enerjiye diye dayanıyor Karasakal.
Kimse dayanamaz ona. Beyazsakal'da dayanamazdı. Beyazsakal'ı delmedi, delseydi görürdük.Eşek bile dayanıyor ona
Akainu karnını delip içini magma ile doldursa Teach 10 sn dayanamaz