Dayak yiyeceğini anlayınca kaçar buİşte yerse çok güzel yiyecek buna eminim ya
Dayak yiyeceğini anlayınca kaçar buİşte yerse çok güzel yiyecek buna eminim ya
Kral hakisini kullanamadığına dair bir sahne vardı yanlış hatırlamıyorsam, ona binaen dedim. Sadece kral hakisinin etkilenecek hali yok diğer hakilerini de tam manasıyla kullanamıyordur. Adam neredeyse yarım haliyle savaştı orada.Genç halini bilmeden hakisine yorum yapmak yersiz olurdu. Zaten Kaido ve Linlinde pek haki kullanmıyorlar kendilerine yapılan saldırılara karşı.
O saldırı adama değmedi. Saldırı gelirken basınçtan dolayı denize düşüyor.Enel in ada yok eden saldırını almıştı da ölmemişti sanki..
Yanlış hatırlamışım o zaman aklımda öyle kalmış nedenseO saldırı adama değmedi. Saldırı gelirken basınçtan dolayı denize düşüyor.
Benim kafa gitti hep karıştırmışım... Genede en dayanıklı benim için PagayaGökyüzünden düşüp ölmeyen adam vardı ya benim tercihim o. @NALAKA
Şimdi direk kafası yarısı olmadan dövüştü diye Wb demek dogru olmaz belki Bm veya Kaido kafası olmadan dahi dövüşebilecek görmeden bilemeyiz.Şimdi savunma ve dayanıklılık farklı şeyler.
Wb’nin mf de sergilediği saf dayanıklılıktı kaido veya linlin’in karnı deşilmiş artı yarı yüzle savaşabileceğini pek düşünemiyorum. Dayanıklılık konusunda wb önde.
Savunmaya ve hasar almamaya gelirsek Bm öndedir diye düşünüyorum kadın sadece özel durumlarda hasar alıyor. Kaido ise hasar alıyor ama şimdiye gördüğümüz hasarlardan tatmin olmuyor.
O kadar acıya dayanabilen başka bir karakterin çıkacağını düşünmüyorum şahsen. Adam önce kılıç yiyor karnına. Sonra bilmem kaç kılıç daha giriyor vücuduna. Üstelik bu adam yaşlı ve hasta. Kan kustuktan sonra magma yumruğu yiyor karnına sonra kafasının yarısı gidiyor. Şunların hepsini başka biri yese ve üstüne hasta ve yaşlı olsa gidip de sonra teach’i veya akainu’yu alamazdı diye düşünüyorum.Şimdi direk kafası yarısı olmadan dövüştü diye Wb demek dogru olmaz belki Bm veya Kaido kafası olmadan dahi dövüşebilecek görmeden bilemeyiz.
Kiado'nun Fb'ni bekle böyle bir performans bekliyorum.O kadar acıya dayanabilen başka bir karakterin çıkacağını düşünmüyorum şahsen. Adam önce kılıç yiyor karnına. Sonra bilmem kaç kılıç daha giriyor vücuduna. Üstelik bu adam yaşlı ve hasta. Kan kustuktan sonra magma yumruğu yiyor karnına sonra kafasının yarısı gidiyor. Şunların hepsini başka biri yese ve üstüne hasta ve yaşlı olsa gidip de sonra teach’i veya akainu’yu alamazdı diye düşünüyorum.