Sene taa 2007
Neyse bir hafta boyunca gavur bi kıza, gel benle akşam dolaşalım demiş durmuşum. Gül göndermeden, masa ayırmaya, önüne kokteyl dizmeden, değişik değişik şaklabanlıklara kadar pek çok yolu denemişim sonuç vermemiş. Sonra bir gün nedense aynı kız, hadı bu gece işin bittikten sonra sahilde yürüyelim dedi.
Gece bir buçuk işim bitti çıktım, yürüyoruz kızla bi kaç dakika geçmedi arkadan bi köpek sesi geldi. Ama bana sanki cerberus yerin altından çıkmışda aramızda bir metre mesafe kalmış gibi geliyor. Bi topukladım neyse bir yüz metre yada beş yüz metre yada bir kaç metre falan geçti tam hatırlamıyorum, baktım köpeğin sesi gittikce inceleşiyor en son tökezleyip yere düştüm
Tamam dedim şimdi ebeni göreceksin, korka korka kafayı kaldırdım baktım ki köpeği tartsan beş kilo çıkmaz bildiğin boncuk
Gavur kız halden ne anlar, bi köşede durmuş eli karnında gülmekten neredeyse ölecek
Ayağımda eğri böğrü duran parmak arası terlikleri kaptığım gibi köpeği kovalamaya başladım, köpek kızın bi arkadaşının sevgilisin çocuğunun bilmem nesinin nesiymiş, kız çok sevdiği için kendisi ile birlikte getirmiş.
Sonuçta rezillik yani
Kafayı kaldırıp önce korkup kaçtığım köpeğe, ardından kıza baktığım an hiç aklımdan çıkmayacak, Çok cooldum