Teori konusudur büyük ihtimalle.Senin de çok güzel yazmışsın ama katılmıyorum gibi bir yorumun vardı o da komikti Ama bulamadım nerede geçtiğini.
Teori konusudur büyük ihtimalle.Senin de çok güzel yazmışsın ama katılmıyorum gibi bir yorumun vardı o da komikti Ama bulamadım nerede geçtiğini.
Sanırım Smoker'ın en güldüğüm yorumu, ciddi bir tartışmada "Sanji önce 15 temmuz gecesinde nerede olduğunu açıklasın" olmuştu.Senin de çok güzel yazmışsın ama katılmıyorum gibi bir yorumun vardı o da komikti Ama bulamadım nerede geçtiğini.
Onu ben de gördüm geçen iyiydi o daSanırım Smoker'ın en güldüğüm yorumu, ciddi bir tartışmada "Sanji önce 15 temmuz gecesinde nerede olduğunu açıklasın" olmuştu.
Buldum. Dediğin gibi teori konusu.Teori konusudur büyük ihtimalle.
Geçen yıl bir manga yorumunda bayağı eğlendiğini belli etmiştin, hatta millet emoji kullanmış kadar oldun demişti. Belki @carpe d. em hatırlar, onun böyle bir yorumunu hatırlar gibiyim çünkü.Yorum kimin bilmiyorum, ama forum tarihinde hiçbir yorum beni Shanks için yapılan "Balığa kol verdi" yorumu kadar güldürmedi.
Hiç hatırlamıyorum.Geçen yıl bir manga yorumunda bayağı eğlendiğini belli etmiştin, hatta millet emoji kullanmış kadar oldun demişti. Belki @carpe d. em hatırlar, onun böyle bir yorumunu hatırlar gibiyim çünkü.
Mevzu aklıma geldi ama yorum neydi, hatırlamıyorum.Geçen yıl bir manga yorumunda bayağı eğlendiğini belli etmiştin, hatta millet emoji kullanmış kadar oldun demişti. Belki @carpe d. em hatırlar, onun böyle bir yorumunu hatırlar gibiyim çünkü.
Ciddiysen komik ciddi değilsen daha komik.Niye Luffy alamaz mı :S Meyvesiz Luffy vs gözlük olsaydı daha çekişmeli geçerdi bence :S