Millet bu konuyu katılmadığı fikirleri aşağılamak için kullanıyor, hoş değil. Amacına uygun kullanın da gülelim yahu
Aşağılık kompleksi olmuş yarısıMillet bu konuyu katılmadığı fikirleri aşağılamak için kullanıyor, hoş değil. Amacına uygun kullanın da gülelim yahu
Güzel güzel pişiyor işte ihtiyacı da vardı zaten, Ne karışıyonki senBu kadar hararetlenme la kum reis, sakin ol.
Tamam reis, sen öyle diyorsanGüzel güzel pişiyor işte ihtiyacı da vardı zaten, Ne karışıyonki sen
Kimse şövalyeyi yiyemez. Boğazında kalır adamın, midesini bozar. Kimseye yar olmaz.@Mr.Bushido nun Jinbe Wano'dadır. Big Mom'ın karnında gelmiştir yorumuna güldüm.
Birde Cilt 88 başlığında Drake Türk çıktıktan sonra yapılan yorumlara güldüm.
Jinbe gibi reisler kolay yetişmiyor. Koca Ana gibi bir ruh hastasına meze olup gideceğini sananlar yanılıyor.Kimse şövalyeyi yiyemez. Boğazında kalır adamın, midesini bozar. Kimseye yar olmaz.
Ayyy balık çok üzülüyorum. gebermiştir umarım.Jinbe gibi reisler kolay yetişmiyor. Koca Ana gibi bir ruh hastasına meze olup gideceğini sananlar yanılıyor.
Kesinlikle. Wano'ya gelip biraz olsun dengeleyecek aradaki güç uçurumunu.Jinbe gibi reisler kolay yetişmiyor. Koca Ana gibi bir ruh hastasına meze olup gideceğini sananlar yanılıyor.
Seninle bi bu konuda anlaşamadık heeAyyy balık çok üzülüyorum. gebermiştir umarım.