Ace, ateş, pişmek bi gitsen artık...Olum daha nesinin komik olduğunu bile anlamamışsın
Ace, ateş, pişmek bi gitsen artık...Olum daha nesinin komik olduğunu bile anlamamışsın
Ateş pişme vs sanırım kastettiğiŞaka değil gerçek. Ace Jinbe gibi bir adamla dövüşüyor daha WB'ye katilmadan önce Zoro daha 2 yıl sonrası böyle birisiyle kapismayi geç yanindan bile geçmedi heralde...
Köşeli de olsan var bişiler heAce, ateş, pişmek bi gitsen artık...
Çok önceden yazdigim bir sey la ne koselisinden bahsediyon. Bundan komik yorumlarim da var bana göre pek komik değil o yüzden yazdim sana öyle hala uğraştiriyon beni ya...Köşeli de olsan var bişiler he
Biliyorum...Ateş pişme vs sanırım kastettiği
Ulan ilk ciddi cevap verdin sonradan düştü belli ki yeme bizi burda kum kuuunÇok önceden yazdigim bir sey la ne koselisinden bahsediyon. Bundan komik yorumlarim da var bana göre pek komik değil o yüzden yazdim sana öyle hala uğraştiriyon beni ya...
Biliyorum...
Bu kadar hararetlenme la kum reis, sakin ol.Çok önceden yazdigim bir sey la ne koselisinden bahsediyon. Bundan komik yorumlarim da var bana göre pek komik değil o yüzden yazdim sana öyle hala uğraştiriyon beni ya...
Biliyorum...
Kaç kere diyorum suyuna gidin şunun diye.Ulan ilk ciddi cevap verdin sonradan düştü belli ki yeme bizi burda kum kuuun
La olum ben o yorumu yaptim sonrasinda okuduğum da fark ettim kelime oyunu yaptigimi neyini yiyecem senin.Ulan ilk ciddi cevap verdin sonradan düştü belli ki yeme bizi burda kum kuuun
Sakin halim bu :/Bu kadar hararetlenme la kum reis, sakin ol.
E tamam işte köşeliymişsin :/La olum ben o yorumu yaptim sonrasinda okuduğum da fark ettim kelime oyunu yaptigimi neyini yiyecem senin.
Yani ondan çok daha iyi kelime oyunları yapmisimdir burada. Sen gelip onu komik bulmuşsun...
Sakin halim bu :/
Hayir zaten mizah yapmadim burada da yazdim bunu zaten demin. Ciddi bir yorumdu, yorumu yazdim tekrar okuyunca fark ettim kelime oyununu. Denk geldi kelimeler sadece...E tamam işte köşeliymişsin :/
Ki yapmamışsın o yorumun devamında sana “mizah mı yaptın” diye sorduklarında “hayır” demişsin.