İçimden pişman olmak geldi.Buna neden pişmansın ki ?
İçimden pişman olmak geldi.Buna neden pişmansın ki ?
Üniversite için şehir dışında okuyacağım her gece sevişeceğim on numara ortam olacak her şey süper olacak algısı oluyor genelde küçükken . Aile evinde okuyunca ister istemez daha farklı mı olurdu diye düşünüyor insan . Başka yerde okuyup mutsuz olanlar da çok var tabii ama deneyimlemeyince daha iyi olurmus gibi geliyor .Buna neden pişmansın ki ?
Evet uzun uzun yazmaya üşenmiştim. Harfi harfine katıliyorum. Tam da bu yüzden.Üniversite için şehir dışında okuyacağım her gece sevişeceğim on numara ortam olacak her şey süper olacak algısı oluyor genelde küçükken . Aile evinde okuyunca ister istemez daha farklı mı olurdu diye düşünüyor insan . Başka yerde okuyup mutsuz olanlar da çok var tabii ama deneyimlemeyince daha iyi olurmus gibi geliyor .
Nispet yapar gibi olmasın ama gerçekten verdiğim en doğru karar diyebilirim gurbette okumak için, özellikle de aileniz biraz muhafazakarsa...Üniversiteyi aile evinde okumak
Tam olarak aynı durum olmasa da lisemi şehir dışında okudum. Şimdi biraz daha rahat takılasım var.Nispet yapar gibi olmasın ama gerçekten verdiğim en doğru karar diyebilirim gurbette okumak için, özellikle de aileniz biraz muhafazakarsa...
Kişiden kişiye degisebilir.Nispet yapar gibi olmasın ama gerçekten verdiğim en doğru karar diyebilirim gurbette okumak için, özellikle de aileniz biraz muhafazakarsa...
Sadece kız ortamı ya da rahatlıktan da değil hayatı biraz daha iyi öğreniyorsun. Yalnızsın, paranı idare etme vs derken güzel tecrübe oluyor ama çok kalamadım orada pandemi yüzünden xd Bilmiş bilmiş konuşuyorum ama henüz sadece 1 yıllık tecrübem var orada .dNispet yapar gibi olmasın ama gerçekten verdiğim en doğru karar diyebilirim gurbette okumak için, özellikle de aileniz biraz muhafazakarsa...
Evet, o yüzden kendi adıma konuştum.Kişiden kişiye degisebilir.
ahahah benim de pandemi ile bölündü ama şehir dışında kendi başına yaşamak çok şey de kattı. İyi ki şehir dışında okuyorum diyorum .d çok menunum verdiğim karardan.Sadece kız ortamı ya da rahatlıktan da değil hayatı biraz daha iyi öğreniyorsun. Yalnızsın, paranı idare etme vs derken güzel tecrübe oluyor ama çok kalamadım orada pandemi yüzünden xd Bilmiş bilmiş konuşuyorum ama henüz sadece 1 yıllık tecrübem var orada .d