Mori Buntarou 30 Nis 2022 #122 Almanca derslerimi boşlamak, o kadar uzağım ki şu an almancaya sadece adımı ve yaşımı söyleyebiliyorum
Almanca derslerimi boşlamak, o kadar uzağım ki şu an almancaya sadece adımı ve yaşımı söyleyebiliyorum
ginejero 4 Tem 2024 #124 zamanında saygı duyduğum kişilere dengesizlik yapmak belki şimdi çok daha farklı bir yerde olabilirdim
zamanında saygı duyduğum kişilere dengesizlik yapmak belki şimdi çok daha farklı bir yerde olabilirdim
elisa 4 Tem 2024 #125 Hayatimin askiyla daha once tanisamamis olmak. Keske bilincime kavustugum ilk saniye onu bulabilseydim.
Hayatimin askiyla daha once tanisamamis olmak. Keske bilincime kavustugum ilk saniye onu bulabilseydim.
Keepr 4 Tem 2024 #126 Hayalimden erken vazgeçtim ve 2-3 yılıma mal oldu. Şuan çok farklı yerlerde olabilirdim. Yine de hayat devam ediyor. Bu süreçte çok tecrübe kazandım. Daha güçlü döneceğimi umuyorum.
Hayalimden erken vazgeçtim ve 2-3 yılıma mal oldu. Şuan çok farklı yerlerde olabilirdim. Yine de hayat devam ediyor. Bu süreçte çok tecrübe kazandım. Daha güçlü döneceğimi umuyorum.
Daredewill 5 Tem 2024 #128 Luna'yı 99 dolardan 20X short açmışken 120 dolarda likit olmam ve kredi çekip beslememek. Şimdi milyonerdim. hahaha
Luna'yı 99 dolardan 20X short açmışken 120 dolarda likit olmam ve kredi çekip beslememek. Şimdi milyonerdim. hahaha
Wuma 21 Ağu 2024 #129 Annemin ölümsüz olduğunu sanmak şimdi anlıyorum ki her anımız değerliymis ve ben kıymetini bilemedim.
Annemin ölümsüz olduğunu sanmak şimdi anlıyorum ki her anımız değerliymis ve ben kıymetini bilemedim.