Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Kardeş bu dediklerin bana akıl hastalığı gibi geldi. Yani takıntı gibi bir şey değil mi bu?
Farklı bir yaklaşım.Şöyle diyelim; o kişinin yanında olursan "yoldaş", bir adım gerisinde olursan "sapık" sıfatı taşırsın.Sapık sıfatından kurtulmak için o bir adımı atmak lazım, sonrasında aynı veya farklı yollar takip edilebilir.

Anaokulunda uyku saatinde kaçtığım el ele dolaştığım evcilik oynadığım bir kız vardı nagihan.
6 yaşında lösemi oldu 10 yaşında öldü.

Hayatimda daha once bir kiza acilmadim. Hep yemege goturup filme goturup takilirken bir baktim kiz bana aciliyor. Simdi boyle oldugundan 1 saat once kiza ben sana yaziyom diye mesah attim cevap olarak ne yaziyosun dedi :/ Abi bana nasil bir kiza acilabilirim bunu soyleyin :/ Simdi lys haftasi diye goturemiyorum ders calisiyo kizcagiz. Bir kiza karsi ilk kez boyle hissetmiyorum da oburunde de kiz bana acilmisti :/

Ben hep imkansız insanlara aşık oldum...hiç konuşabileceğim,anlaşabileceğim insanlara ilgi duymadım ne bileyim benim ilgimi hep tanımadığım,ilginç,sıkıcı insanlar çekerdi o yüzden hiç sevgilim olmadı :)

Hayatimda daha once bir kiza acilmadim. Hep yemege goturup filme goturup takilirken bir baktim kiz bana aciliyor. Simdi boyle oldugundan 1 saat once kiza ben sana yaziyom diye mesah attim cevap olarak ne yaziyosun dedi :/ Abi bana nasil bir kiza acilabilirim bunu soyleyin :/ Simdi lys haftasi diye goturemiyorum ders calisiyo kizcagiz. Bir kiza karsi ilk kez boyle hissetmiyorum da oburunde de kiz bana acilmisti :/
Kardeş senin yaşın kaç ? Kimlerle hayata dair tartışacağız önce yaş aralığını öğrenelim.
Liseliysen yorma bizi :/

Tensei-sama bırak kendi öğrensin hayatın gerçeklerini ne kadar tavsiyede bulunursan bulun işe yaramaz bu mevzularda.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık