Bende benzer şeyler yaşadım, anlıyorum.Bilmiyorum ki beni kimse sevmedi bugüne kadar sinirlerini bozuyormuşum daha bir kere bile konuşmadığım halde![]()
Bende benzer şeyler yaşadım, anlıyorum.Bilmiyorum ki beni kimse sevmedi bugüne kadar sinirlerini bozuyormuşum daha bir kere bile konuşmadığım halde![]()
Ben deyince neyi hatırlattı da LoL aklına geldi ? ?Sen demişken şimdi aklıma geldi.İlk sevgilim lolcü selen tiplemesinden biriydi.Kızla bir süre çıktım ama ilk aşk denilebilir mi sanmam.
Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki...Bende benzer şeyler yaşadım, anlıyorum.
Aklıma gelen şey ilk sevgilimdi.Lol değil.Ben deyince neyi hatırlattı da LoL aklına geldi ? ?
Ben 17 yaşımdayım ve liselerde başörtünün kapalı olduğu zamanlar hiç yok bendeNeden ki? Anlamadım.
Olum nasıl ya seninle hiç konuşmadık ama forum konularından çok sempatik biri gibi geliyorsun banaBilmiyorum ki beni kimse sevmedi bugüne kadar sinirlerini bozuyormuşum daha bir kere bile konuşmadığım halde![]()
Bende bilmiyorum ki sanırım o insanlar kadar modern değilimOlum nasıl ya seninle hiç konuşmadık ama forum konularından çok sempatik biri gibi geliyorsun bana
2011 gibi falan ünilerde bile yeni serbest olmuştu.Ben 17 yaşımdayım ve liselerde başörtünün kapalı olduğu zamanlar hiç yok bende![]()
Hocam senin yaş benimkinin iki katı falan galiba ya2011 gibi falan ünilerde bile yeni serbest olmuştu.
Yalnız o türbanlılarda şöyle bir şey vsrdı, dışarı çıkarken mutlaka türban takarlar, ama gece yurtta kızlı erkekli vs otururken bazen türban takarlardı alsşsşdşdşdşşddşş
Modern derken ?Bende bilmiyorum ki sanırım o insanlar kadar modern değilim![]()