Şerefsizmiş onlarDoğrudur. Benim çevremde de eşini, sevgilisini nasıl aldattığını övüne övüne anlatan adamlar vardı, çok genelleme yapmamak lazım işte.
Şerefsizmiş onlarDoğrudur. Benim çevremde de eşini, sevgilisini nasıl aldattığını övüne övüne anlatan adamlar vardı, çok genelleme yapmamak lazım işte.
O laf yetmez de iki-üç tane şerefsiz için ban yemeye değmez. :TŞerefsizmiş onlar
Bizim mahalle abileri karşıdaki bayan ile nasıl cinsel münasabete girdiğini övünerek anlatırdı.Aklıma onlar geldi.Doğrudur. Benim çevremde de eşini, sevgilisini nasıl aldattığını övüne övüne anlatan adamlar vardı, çok genelleme yapmamak lazım işte.
O zaman bir ara senden taktikler alırız üstat.Olsun be. Öldürmeyen güçlendirir.
Ruh ve gerçek dünyalar arasında bir ustayım unutma
Mahalle abileri dediğin yaşları kaç merak ettim.Bizim mahalle abileri karşıdaki bayan ile nasıl cinsel münasabete girdiğini övünerek anlatırdı.Aklıma onlar geldi.
Olay nedir?O zaman bir ara senden taktikler alırız üstat.
19-20 falan.Tabi ben o zamanlar 11-12 yaşlarındaydım.Mahalle abileri dediğin yaşları kaç merak ettim.
Aslında yaşları da ilerlemiş varlıklarmış ama veletlikten kurtulamamışlar demek ki.19-20 falan.Tabi ben o zamanlar 11-12 yaşlarındaydım.
Bunların yaşları nispeten küçük.25-30 yaşında olup böyle olanlar var.Aslında yaşları da ilerlemiş varlıklarmış ama veletlikten kurtulamamışlar demek ki.
Maalesef var.Bunların yaşları nispeten küçük.25-30 yaşında olup böyle olanlar var.